1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Özyiğit: “Başbakan, ‘babasından para isteyen süklüm püklüm çocuk’ edasında”
Özyiğit: “Başbakan, ‘babasından para isteyen süklüm püklüm çocuk’ edasında”

Özyiğit: “Başbakan, ‘babasından para isteyen süklüm püklüm çocuk’ edasında”

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ‘Babasından para isteyen süklüm püklüm bir çocuk edası’ ile Türkiye’ye gittiği ve para istediği yorumunda bulundu, Türkiye’den ne kadar paranın, ne için geldiğini de sordu…

A+A-

 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Başbakan’ın “Babasından para isteyen süklüm püklüm bir çocuk edası” ile Türkiye’ye gittiği ve para istediği yorumunda bulundu, Türkiye’den ne kadar paranın, niçin geldiğini de sordu.

“Kontrol elden kaçtı, yerel bulaş yayılıyor” diyen TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, denetimin bir türlü sağlanamadığını da savundu.

Toplumun yılın geri kalan birkaç günü için Hükümet’in ne düşündüğünü de merak ettiğini belirten Özyiğit, aşılara ilişkin de bilgi istedi.

“Gelecek aşının ne olduğunu” soran Özyiğit, teslimin ne zaman, nasıl yapılacağını gündeme getirdi.

Pandeminin başından beri yapılması gerekenler ama yapılmayanlar olduğunu kaydeden Özyiğit, hiç kimsenin maaş kesintisinden şikâyet etmediği halde yaz döneminde bunların ödendiğini hatırlattı, seçime yönelik alel acele ödeme yapıldığını belirtti.

 

Özel sektöre vaat edilenlerin ödenmediğini, eksiklikler aksaklıklar olduğunu işaret eden Cemal Özyiğit, bu şekilde ülke yönetilmeye çalışıldığına da değindi.

 

Müdahale ile bir hükümet kurulduğu düşüncesini yineleyen Özyiğit, Başbakan’ın ‘Babasından para isteyen süklüm püklüm bir çocuk edası’ ile Türkiye’ye gittiği ve para istediği yorumuyla dikkat çekti.


Türkiye’den ne kadar paranın, ne için geldiğini de soran Özyiğit, “Sayın Başbakan bu para tam nedir ne değildir çıkıp buradan topluma açıklayın. Gelinen aşamada halk gerçekleri bilmeli” dedi.

 

Çıkar çevrelerinin yetkililere baskı yaptığını kaydeden Özyiğit, son alınan kararlarda bir gel-git yaşanmaması temennisini dile getirdi. 

“Türkiye’den gelecek aşı nedir?”

Aşı konusunun şu an tam bir muamma olduğunu kaydeden Özyiğit, 200 bin doz aşının 100 bin kişi için ancak yeterli olacağını ifade etti. 

Talebin 400 bin doza çıktığının söylendiğini kaydeden Özyiğit, konu hakkında detaylı bilgi istedi. Özyiğit Türkiye’den gelecek olan aşının detaylarını da talep etti. 

 

Bu haber toplam 1636 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler