1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Özdenefe, ölümlü kazayla ilgili soru sordu, hükümet "bakan yok" cevabını verdi
Özdenefe, ölümlü kazayla ilgili soru sordu, hükümet "bakan yok" cevabını verdi

Özdenefe, ölümlü kazayla ilgili soru sordu, hükümet "bakan yok" cevabını verdi

Meclis Başkan Yardımcısı, CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe, Girne Çevre Yolu’nda dün meydana gelen ve Mehmet Gürtunç’un hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili “ihmal” iddialarını Mecliste sordu.

A+A-

Meclis Başkan Yardımcısı, CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe, Girne Çevre Yolu’nda dün meydana gelen ve Mehmet Gürtunç’un hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili “ihmal” iddialarını Mecliste sordu, Hükümet “Ulaştırma Bakanı ülke olmadığından dolayı” yanıt vermedi.

Kürsüde konuşan Özdenefe, “Benim şu anda acil iki talebim var. Birincisi Polis Genel Müdürlüğü... Çok ciddi iddialar var derhal açıklama yapılmalı. Trafik ışıklarıyla iglili şikayet geldi mi, bu konuda önlem aldılar mı? Yoksa hiçbir şikâyet gelmedi mi? Ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı. Derhal izahat vermek zorundadır. Ortadaki iddialar çok ciddidir” dedi.

Teknik kurumlarda liyakatın yitirildiğini vurgulayan Özdenefe, “Bir insanımızı göz göre göre kaybettik. Karayolları Dairesi’nin ne yaptığı ve ne yapacağı kamuoyuyla paylaşılmalı” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 1535 defa okunmuştur