1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mercy’den hızlı giriş
Mercy’den hızlı giriş

Mercy’den hızlı giriş

DAÜ voleybolda Nijeryalı güçlü bir sporcuyu kadrosuna katarak, ligte başarılı bir başlangıç yaptı.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) voleybolda Nijeryalı güçlü bir sporcuyu kadrosuna katarak, ligte başarılı bir başlangıç yaptı. Nijerya Genç Milli Takımı’nın kaptanı olan Mercy Promise, geçtiğimiz günlerde DAÜ formasıyla maçlara çıkmaya başladı ve lige hızlı bir giriş yaptı. 22 yaşındaki, 1.85 cm boyundaki başarılı kadın voleybolcu, bugüne kadar adaya gelmiş en iyi smaçörlerden biri olarak gösteriliyor.

Haftaiçi geçen yılın şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi ile DAÜ arasında oynanan maçın birinci seti 25-24 YDÜ lehine sonuçlanırken, ikinci seti 25-18, üçüncü seti 25-15 ve dördüncü seti 25-15 alan DAÜ, sahadan 3-1 galip ayrılan takım oldu. Sedef, Çisem, Şerife, Beste, Asena, Ayşe, Merve ve Rale’nin görev aldığı maçta Mercy Promise de forma giyerek, arkadaşlarıyla birlikte takımının kazanmasına müthiş smaçlarıyla büyük katkıda bulundu.

Konnolu: “Salon sporlarına hizmet etmeye devam edeceğiz”

Promise’in transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu, bu yıl şampiyonluk için iddialı olduklarını vurgulayarak, “DAÜ’de eğitim alacak olan Mercy’nin ülke voleyboluna yararlı olacağına inanıyoruz. Yeni ve kaliteli sporcuların adaya gelmesi, salonlara renk katacağı gibi heyecanı da artıracaktır. Çok değişik bir smaç atma tekniği olan Mercy ile birlikte DAÜ Kadın Voleybol Takımı’mız gücüne güç katmıştır.” şeklinde konuştu. Salon sporlarına hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Konnolu, yaptıkları transferlerle de liglerdeki kaliteyi yükselttiklerini ve başarılı transferlere imza atmaya önümüzdeki dönemlerde de devam edecekleri açıkladı.    

 

        

Bu haber toplam 1849 defa okunmuştur
Etiketler : ,