1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Maçı Yusuf Kaptan’a alın!”
“Maçı Yusuf Kaptan’a alın!”

“Maçı Yusuf Kaptan’a alın!”

Zafer Stadı şantiyeye döndü, G.Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu açıklama yaptı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Güzelyurt Zafer Stadı’nın tartan pist ve ışıklandırma çalışma nedeni ile kazılması nedeni ile adeta bir şantiyeye dönüşmesi bugün oynanacak olan Baf Ülkü Yurdu – Gençler Birliği maçını da gölgede bıraktı. Ligin başlaması ile birlikte stadın çim zemin çevresinin bu şekilde kazılmasına kimse anlam veremezken, çim zeminin çevresi kazılması sonucu, içerisinde maç oynanması için saha çizgileri de 2-3 metre içeriye alındı. Özellikle korner atış noktaları yakınlarının derin çukurlar açılması sporcu sağlığını da tehlikeli duruma taşıdı.

Topaloğlu, “Maçı Yusuf Kaptan’a alın”
Çok iyi bir çim zemine sahip Güzelyurt Zafer Stadı’nda ki bu çalışmalar doğrultusunda Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü yetkilileri, Futbol Federasyonu’ndan karşılaşmanın yerini değiştirme talebi reddedilirken, Gençler Birliği Teknik direktörü Hasan Topaloğlu da sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Hasan Topaloğlu yaptığı açıklamada, “Maç haftasında, maça iki gün kala sahanın çevresini kazmak ne demek” diye spor dairesi yetkililerine soru sordu.

Ayrıca maça bir gün kala sahanın iki tarafından beşer metre sahayı küçültülmesine de sinirlenen Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu “ne yapıyorsun spor dairesi sen, alın maçı Yusuf Kaptan’a da seven side oynayalım” diye seslendi.

Bu haber toplam 1475 defa okunmuştur