1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. LTL’de büyük buluşma
LTL’de büyük buluşma

LTL’de büyük buluşma

Lefkoşa Türk Lisesi’nde 120’inci yıl heyecanı yaşanıyor

A+A-

Kıbrıslı Türklerin en köklü okullarından biri olan Lefkoşa Türk Lisesi (LTL)120’inci yaşını kutluyor. Okul yönetimi bu çerçevede 120’inci kuruluş yılı etkinliği düzenliyor.

Okul bahçesinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm okul mezunları davet edildi.

22 Haziran Perşembe gecesi saat 20.00’de başlayacak etkinlikte mezunların anılarını paylaşacakları güzel bir ortam yaratmak için okul yönetimi canla başla çalışıyor.

Okul Müdürü Mustafa Şevketoğlu “Bu yıl 120’nci yılımız. Bizler için çok önemli… Binlerce mezunumuz oldu, etkinliğe tüm mezunlarımızın gelmesini, okullarının bugünkü durumunu görmesini istiyoruz. Bizler mezunlarımızla kaynaşmak onların da yeniden birbirleriyle bir araya gelmesini önemsiyoruz. Bizler büyük bir aileyiz. 120’inci yıl etkinliğimizde tüm mezunlarımızı bu yüzden aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Geceye katılımın organize edilebilmesi için tüm mezunları okul yönetimi ve öğretmenlerinden bilet almaya davet eden Şevketoğlu ,  “Mezunlarımız gelip eski günlerini, anılarını bu etkinlikte yad edebileceklerdir” diyerek çağrısını yineledi.

Eski mezunlar sahne alacak

Okul yönetimi etkinliğin oldukça renkli geçebilmesi için çeşitli aktiviteler hazırladı. Müzik organizasyonunun yanı sıra eski mezunların da sahne alacağı bir etkinlik düzenlenecek.

Etkinliğe katılım için bilet alınması şart. Bilet fiyatlarının 35 TL olduğu kaydedildi.

Bu haber toplam 5360 defa okunmuştur
Etiketler :