1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “LTB’nin sorunlarını çözmek için yola çıktık”
“LTB’nin sorunlarını çözmek için yola çıktık”

“LTB’nin sorunlarını çözmek için yola çıktık”

Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Arabacıoğlu, “Lefkoşa Belediyesi’nin sorunlarını çözmek için yola çıktık ve bu konuda iddialıyız” dedi

A+A-

 



Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Arabacıoğlu, “Lefkoşa Belediyesi’nin sorunlarını çözmek için yola çıktık ve bu konuda iddialıyız” dedi. DP’den verilen bilgiye göre Arabacıoğlu, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Emekli Astsubaylar Derneği’ni ziyaret etti.
Mustafa Arabacıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Sorun büyüktür diye, sorumluluk almaktan kaçamayız. Siyasette bulunmamın ana nedeni sorunların üzerine gitmektir. Bugüne kadar sorun büyüktür, sorun çok risklidir, siyasi yönden beni yıpratır düşünceleriyle siyaset hiç yapmadım” dedi. Seçildiği takdirde her kuruşun açılımını her ay sunacaklarını belirten Arabacıoğlu, LTB’deki borcu yaratanlarla ilgili hukuksal sürecin de takipçisi olacakları sözünü verdi. Seçilmeleri halinde bağımsız bir denetçi tarafından belediyenin mali durumunu ortaya koyacaklarını, personel eğitimi ve görevleriyle ilgili çalışma yapacaklarını söyleyen Arabacıoğlu, “Çıktığımız yolun diken tarlası olduğunu biliyoruz. Kendimize inandığımız için parti olarak bu göreve çıktık. Başkan ve ekibimizle birlikte biz Lefkoşa Belediyesi’nin sorunlarını çözmek için yola çıktık ve bu konuda iddialıyız” dedi.(tak)

Bu haber toplam 1662 defa okunmuştur
Etiketler : ,