1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Londra’da düdük Özpaşa’nın
Londra’da düdük Özpaşa’nın

Londra’da düdük Özpaşa’nın

Kuzey Kıbrıs Milli Takımı’nın Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması ile İngiltere’de oynayacağı hazırlık maçını Osman Özpaşa yönetecek

A+A-

CONIFA Euro 2017 hazırlıkları çerçevesinde Perşembe günü Londra’ya gidecek olan Kuzey Kıbrıs Milli Takımı, burada Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak. Pazar günü oynanacak karşılaşmada Osman Özpaşa düdük çalacak.

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Üst Klasman Hakemi, Londra Türk Okulları’nda Türk Dili ve Kültürü öğretmeni olarak görev yapan Osman Özpaşa’nın, bu sezon önemli maçlarda görev yaparak Londra’da futbol kamuoyu tarafından takdir edildiğinin altı çizdildi. Açıklamada karşılaşmayı Özpaşa’nın yöneteceği belirtildi.

 

Yardımcılıklarını üst düzey liglerdeki hakemler yapacak

21 Mayıs 2017 Pazar günü Londra’da White Hart Lane New River Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Osman Özpaşa’nın yardımcılıklarını İngiltere Futbol Federasyonu’ndan (FA) üst düzey liglerde görev yapan hakemlerin yapacağı açıklandı.  

Bu haber toplam 1785 defa okunmuştur