1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Liman yangını: İçki, sigara, tıbbı ilaçlar ve ambar tamamen yandı
Liman yangını: İçki, sigara, tıbbı ilaçlar ve ambar tamamen yandı

Liman yangını: İçki, sigara, tıbbı ilaçlar ve ambar tamamen yandı

Mağusa Serbest Liman’da ambarda çıkan yangında, içkiler, sigaralar ve tıbbı ilaçların yanı sıra, ambar da tamamen yandı.

A+A-

Mağusa Serbest Liman’da Maddox İçki Satış Ticaret, Asya Orpan İlaç Sanayi, Magude Semi SAAB, Dima LTD ve One Truck şirketlerinin kirasında bulunan ambarda çıkan yangında, içkiler, sigaralar ve tıbbı ilaçların yanı sıra, ambar da tamamen yandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre yangının çıkış nedeni de henüz tespit edilmedi.

Olay polis bültenine şöyle yansıdı:

“10.10.2022 tarihinde, saat 18:00 sıralarında, Gazimağusa’da Serbest Liman Bölgesi’nde, Portisbi Cyprus Free Zone’na ait olup, içerisinde ürün depolanmak üzere Maddox İçki Satış Ticaret, Asya Orpan İlaç Sanayi, Magude Semi SAAB, Dima LTD ve One Truck şirketlerinin kirasında bulunan ambar binasında meydana gelen yangın sonucu, ambar içerisinde muhafaza edilen muhtelif miktar ve markalardaki alkollü içkiler, sigaralar ve tıbbi ilaçlar ile ambar binası tamamen yanarak zarar görmüştür. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soğutma işlemleri halen devam etmektedir. Yangın çıkış sebebi henüz tespit edilmemiş olup, soruşturma devam etmektedir.”

Bu haber toplam 2532 defa okunmuştur