1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Küçük kıza cinsel istismara 3 yıl hapis
Küçük kıza cinsel istismara 3 yıl hapis

Küçük kıza cinsel istismara 3 yıl hapis

Mağusa’da, baş harfleri Y.Y olan 11 yaşındaki kız çocuğu ile defalarca cinsel ilişkiye giren 24 yaşındaki Mustafa Can Gençalioğlu, dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı…

A+A-

Gamze Baykur

Mağusa’da baş harfleri Y.Y olan 11 yaşındaki küçük kızla 2011 yılı Eylül ve Ekim ayları içerisinde 5 kez kanunsuz olarak cinsel ilişkiye giren ve küçük kızı vahim bedensel zarara uğratan 24 yaşındaki sanık Mustafa Can Gençalioğlu, dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. “13 yaşından küçük kızla kanunsuz olarak cinsi münasebette bulunma” ve “Vahim bedensel zarara uğratma” davalarından yargılanarak suçlu bulunan sanık Gençalioğlu, 3 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Sanık, ifadesinde Y.Y ile ayni evde kaldığını beyan etti…
Baş harfleri Y.Y olan küçük kızın annesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan sanık Mustafa Can Gençalioğlu, “Ben Y.Y’yi seviyorum. Onunla evleneceğim. İlk başta yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. Gerçek yaşını daha sonra öğrendim. Annesi ilişkimizi öğrenince onların evine taşındım. Y.Y ile ayni odada kalıyorduk. Evde de ilişkiye girdik” şeklinde polise gönüllü ifade vererek suçunu kabul etmişti.

Kızın annesi de 3 ay hapis cezasına mahkum edilmişti…
11 yaşındaki Y.Y’nin annesi de kızının sanık ile ilişkiye girmesine göz yumduğu gerekçesiyle aleyhine ikame edilen davadan Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargılanarak 3 ay hapis cezasına mahkum edilmişti.

Bu haber toplam 2901 defa okunmuştur
Etiketler :