1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “Kim Bay Schmitt?”  3. Mesarya Tiyatro Şöleni’nde sahneleniyor
“Kim Bay Schmitt?”  3. Mesarya Tiyatro Şöleni’nde sahneleniyor

“Kim Bay Schmitt?”  3. Mesarya Tiyatro Şöleni’nde sahneleniyor

Tek perdelik kara komedi oyunun yazarı Sebastien Thiery, çevirmeni Ebru Kara, yönetmeni ise Nehir Demirel’dir. Oyun, 20 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00 de 3. Mesarya Tiyatro Şöleni’nde sahnelenecek.

A+A-

 

 

 “Kim Bay Schmitt?” oyunu sezon boyunca her Cuma ve Cumartesi Lefkoşa Belediye Tiyatrosu salonunda sahnelendi.  Tek perdelik kara komedi oyunun yazarı Sebastien Thiery, çevirmeni Ebru Kara, yönetmeni ise Nehir Demirel’dir. Oyun, 20 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00 de 3. Mesarya Tiyatro Şöleni’nde sahnelenecek.

 “Kim Bay Schmitt?” oyununda,  Osman Ateş, Özgür Oktay, Barış Refikoğlu,  Pınar İnandım, Umut Ersoy ve Nejdet Serkan Sadıkoğlu rol alıyor. Oyun, Bay ve Bayan Belier evlerinde sıradan bir akşam yemeği yerken, bir anda telefon çalar. Fakat onların ne bir telefonları ne de telefon abonelikleri vardır. Telefondaki kişi, Bay Schmitt’i aramaktadır.

“Kim Bay Schmitt?” oyunu 20 Mayıs Cumartesi saat 20. 00 de Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde sahnelenecektir. Detaylı bilgi ve bilet için; 0542 869 09 90 numaralı telefon aranabilecek

 

Bu haber toplam 2241 defa okunmuştur
Etiketler :