1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karataş ile devam
 Karataş ile devam

Karataş ile devam

Göçmenköy’de dün gerçekleşen genel kurulda Ersan Karataş yeniden başkanlığa seçildi.

A+A-

Karataş yeniden başkan seçilmesi sonrası tesis ve altyapı hedefleri hakkında bilgi verirken “Hayalim Süper Lig şampiyonluğu dedi

Göçmenköy’de karar tasarısı doğrultusunda Arslan Bıçaklı fahri başkan olarak seçildi. Üyelerin onay verdiği tüzük değişikliği ile artık mevcut yönetim, sonraki yönetime görevi borçsuz devredecek

YENİDÜZEN Spor Servisi
Geride bıraktığımız sezon Süper Lig’den Birinci Lig’e düşen Göçmenköy İdman Yurdu’nun genel kurulu dün kulüp lokalinde gerçekleştirildi. Tüzük tadilatı ve başkanlık seçimi doğrultusunda gerçekleşen kurulda üyeler tüzük değişikliğine onay verirken, başkanlık için tek başvuruyu yapan Ersan Karataş yeniden başkanlığa seçildi.
Genel Kurul’da sağlanan nisap sonrasında Divan başkanı Arslan Bıçaklı mali ve faaliyet raporlarının daha önce aklandığını, genel kurulun tüzük değişikliği ve yetkili organların belirlenmesi maddelerinden oluştuğunu açıkladı. Mevcut tüzüğün 10. Maddesinin d fıkrasında yapılan değişiklik sonrası seçilecek başkan, sonraki döneme görevi borçsuz olarak devredecek. Borcun kapanmaması halinde yükümlülük o dönemin yönetiminde olacak.

Karataş: “Hayalim Süper Lig şampiyonluğu”
Üyelerin onayı ile birlikte başkanlık seçimine geçildi. Tek başkan adayı Ersan Karataş, üyelerin onayı ile yeniden başkanlığa seçildi. Karataş yaptığı konuşmada, planlanan altyapı ve tesis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Küçüklüğünde hedefinin Çetinkaya, K.Kaymaklı gibi takımlarla mücadele etmek olduğunu belirten Karataş, bunu gerçekleştirdiklerini, yine bir hayali olan Süper Lig şampiyonluğuna birkaç yıl içerisinde ulaşacaklarına inandığını belirtti. Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor.
Yönetim Kurulu: Ersan Karataş, Hasan Tertemiz, Refet Uzun, Hasan Öksüzoğluları, Amaç Arnavutoğlu, Ramadan Hamidi, Aziz Gevrek, Hüseyin Ormanlı, Evran Evran, Turan Seferler, Hasan Haşimoğlu, Hayati Öztunç, Hüseyin Mavili, Halil Sedat Dağoğlu, Turgut Çalıcı.
Disiplin Kurulu: Güner Tertemiz, Zeki Rado, Tahir Hoca, Salim Piyale, Gürşad Şemmedi

Bıçaklı fahri bakşan
Genel Kurul’da ayrıca bir karar tarasısı da üyelerin onayına sunuldu. Kulübe uzun yıllar başkan olarak hizmet veren Arslan Bıçaklı’nın fahri başkanlığı karar tasarısı olarak üyelerden onay aldı ve Bıçaklı Göçmenköy İdman Yurdu’nun fahri başkanı olarak ilan edildi.

Bu haber toplam 1780 defa okunmuştur
Etiketler :