1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Kararla ilgili kamuoyunda gösterilen hassasiyeti UBP Grubu’nun dikkate alması ve kararlarını gözden geçirmeleri gerektiği kanaatindeyim”
“Kararla ilgili kamuoyunda gösterilen hassasiyeti UBP Grubu’nun dikkate alması ve kararlarını gözden geçirmeleri gerektiği kanaatindeyim”

“Kararla ilgili kamuoyunda gösterilen hassasiyeti UBP Grubu’nun dikkate alması ve kararlarını gözden geçirmeleri gerektiği kanaatindeyim”

CTP Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, Avrupa Parlamentosu’ndaki görevlendirmelerin her parti grubunun kendi iradesi ve sorumluluğunda yapıldığını, CTP’nin bu kapsamda Fikri Toros’u görevlendirdiğini söyledi.

A+A-

CTP Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, Avrupa Parlamentosu’ndaki görevlendirmelerin her parti grubunun kendi iradesi ve sorumluluğunda yapıldığını, CTP’nin bu kapsamda Fikri Toros’u görevlendirdiğini söyledi. İncirli, UBP’nin de kendi kararından sorumlu olduğunu vurgulayarak, kamuoyundaki hassasiyet nedeniyle kararın yeniden değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

İncirli, CTP’nin Avrupa Parlamentosu’nda çalışmalar yapmak üzere görevlendirdiği milletvekilinin Fikri Toros olduğunu belirterek, “CTP Meclis Grubu bu görevlendirmeyi kendi iradesiyle yapmıştır. Dolayısıyla kararın sorumluluğu tamamen Cumhuriyetçi Türk Partisi’ne aittir” dedi.

Aynı noktadan hareketle, Ulusal Birlik Partisi Meclis Grubu’nun görevlendirdiği milletvekilinin sorumluluğunun da bütünüyle Ulusal Birlik Partisi’ne ait olduğunu vurgulayan İncirli, “Ancak bu kararla ilgili kamuoyunda gösterilen hassasiyeti UBP Grubu’nun dikkate alması ve kararlarını gözden geçirmeleri gerektiği kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 691 defa okunmuştur