1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kamu-Sen üyelerine eğitim verildi
Kamu-Sen üyelerine eğitim verildi

Kamu-Sen üyelerine eğitim verildi

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN) yönetici ve üyelerine “İş ve Aile Yaşamının Uyumlaştırılması ve Cinsiyet Eşitliği Eğitimi” verildi. 

A+A-

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu - Sen) yönetici ve üyelerine “İş ve Aile Yaşamının Uyumlaştırılması ve Cinsiyet Eşitliği Eğitimi” verildi. 

Kamu - Sen’den verilen bilgiye göre, eğitim, Öz İplik İş Sendikası tarafından yürütülen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezinin destekleyicisi olduğu “Çalışma Ortamında İş ve Aile Yaşamının Uyumlaştırılması” Projesi kapsamında düzenleniyor. 

2 gün sürecek İş ve Aile Yaşamının Uyumlaştırılması ve Cinsiyet Eşitliği Eğitimi’nin ilki bugün Kamu - Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Eğitime Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, Kamu - Sen Genel Başkanı Metin Atan, Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Birdoğan, Kamu - Sen Cinsiyet Eşitliği Sekreteri Ayşe Özdemirağ, Öz İplik-İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı ve Proje Koordinatörü Fulya Pınar Özcan, Eğitim Uzmanları, Aile Danışmanı ve Çocuk Gelişim Uzmanı Özlem Küçükfırat, Uzman Yardımcı  ve Proje Asistanı Tilbe Gocuklu, Kamu - Sen yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve eşleri katıldı.

Proje Koordinatörü Fulya Pınar Özcan proje takdimini gerçekleştirerek, projenin hedefleri, uygulanacak faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Proje takdiminin ardından Kamu - Sen Genel Başkanı Metin Atan ve Öz İplik İş Genel Başkanı Rafi Ay da, projelere devam edeceklerini kaydetti. 

Açılış konuşmalarının ardından eğitim uzmanları Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Farkındalık ve Stres Yönetimi üzerine eğitimler verdi. Eğitimin yanı sıra tüm katılımcıların koçluk görüşmelerine katılarak yaşam koçlarından koçluk aldıkları da belirtildi. 

Bu haber toplam 2120 defa okunmuştur
Etiketler :