1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “İskeleli güvenilir ve adaletli bir hükümet istiyor”
“İskeleli güvenilir ve adaletli bir hükümet istiyor”

“İskeleli güvenilir ve adaletli bir hükümet istiyor”

CTP-BG iskele milletvekilleri Önder Sennaroğlu ve Biray Hamzaoğulları İskele’deki durumu YENİDÜZEN’e değerlendirdi

A+A-

Didem MENTEŞ
İskele bölgesi CTP-BG milletvekilleri bölge halkının güvenilir, dürüst ve şeffaf bir yönetim istediğini söyledi. Seçim de yine oy rekoruna imza atan Önder Sennaroğlu, UBP’nin hükümetteyken yaptığı yanlış icraatların halk tarafından tepkiyle karşılandığını ve sanıkta gereken dersin verildiğini belirtti.
CTP-BG milletvekili Biray Hamzaoğulları ise UBP’nin beceriksiz bir yönetim gerçekleştirdiği için halkın sandıkta tepkisini gösterdiğini ifade etti. Seçim sonuçlarıyla ilgili CTP-BG milletvekili  Önder Sennaroğlu ve Biray Hamzaoğulları YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Görüşünü almak istediğimiz DP-UG’li Hamit Bakırcı ile Hüseyin Alanlı daha sonra konuşmak istediklerini belirtirken, UBP’li Nazım Çavuşoğlu telefonlara çıkmadı.

En çok tercih edilen Sennaroğlu oldu
CTP-BG İskele Milletvekili Önder Sennaroğlu yine rekora imza attı. Sennaroğlu, 6,969 oy alarak en fazla tercih edilen isim oldu. Genelde % 10.9 oy potansiyeliyle birinci sıraya yerleşen Sennaroğlu’nu, 6.286 oyla DP-UG’li Hüseyin Alanlı takip etti. Sandıktan 1 milletvekili çıkaran UBP’den ise Nazım Çavuşoğlu 5,820 oyla üçüncü sırada yer aldı. Biray Hamzaoğulları 5,673 oy alarak İskele bölgesinden seçilen ikinci CTP-BG vekili oldu. DP-UG’den Dr. Hamit Bakırcı ise 5,167 oy ile İskele bölgesinde beşinci sıraya yerleşti.

UBP’ye güven kalmadı
CTP-BG İskele Milletvekili Önder Sennaroğlu, İskele halkının UBP’nin iktidar döneminde yaptığı yanlışlıkları sandıkta ders vererek gösterdiğini belirterek, insanların artık güven sağlayan, dürüst ve şeffaf bir yönetim istediğini dile getirdi. Sennaroğlu, CTP-DP ve CTP-UBP gibi iki koalisyon alternatifi bulunduğunu ancak partinin yetkili organları tarafından yapılan görüşmeler soncunda en sağlıklı kararın verileceğini söyledi.

Haberin detayları bugün YeniDüzen Gazetesi'nde

Bu haber toplam 2253 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,