1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hüdaoğlu ziyaretlerini sürdürüyor
Hüdaoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Hüdaoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Hüdaoğlu, Genel Sekreter Cemal Özyiğit ve Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto ile birlikte bu sabah, Gençlik Dairesi, Spor Dairesi, Milli Piyangolar İdaresi ve YAGA’yı ziyaret etti.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, göreve gelmeleri halinde ülke gençliğine hizmet adına, ortak amaçlar doğrultusunda ilgili dairelerle ortak akılla hareket edeceklerini söyledi.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, Hüdaoğlu, Genel Sekreter Cemal Özyiğit ve Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto ile birlikte bu sabah, Gençlik Dairesi, Spor Dairesi, Milli Piyangolar İdaresi ve YAGA’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ve Piyangolar İdaresi Müdürü Mustafa Piro’dan bilgiler alınırken, göreve gelinmesi halinde nelerin yapılacağına dair görüş ve düşünceler ortaya kondu.

LTB’de göreve getirilmeleri halinde ülke insanını ve gençlerini ilgilendiren konularda, ilgili dairelerle paydaş olarak aynı amaçlar için ortak projeler üretebileceklerini söyleyen Hüdaoğlu, “Gençliğe sözde değil, özde hizmet vereceğiz. Bu konuda oldukça samimi ve kararlıyız” dedi.

Ziyaretleri sırasında, öncelikli hedefleri ve projeleri hakkında kısa bilgiler de veren Hüdaoğlu, LTB’nin komada olduğunu ve öncelikli olarak normal servise alınması, daha sonra ayakları üzerinde durmasının sağlanması ve sağlıklı olarak çağdaş bir geleceğe yürümesi hedefinde olduklarını ifade etti.

Belediyenin tahsil edemediği alacaklarının makul seviyeye çıkarılması, halkın alamadığı hizmetleri almasına olanak sağlanması, çalışanların ise maaş ve yatırımlarının gününde yapılması öncelikli hedefleri olduğunu belirten Hüdaoğlu, temizlik, çevrenin korunması ve halk sağlığı konularında yapmayı planladıkları projeler hakkında da kısa bilgiler verdi.

(tak)

Bu haber toplam 1737 defa okunmuştur
Etiketler : , ,