1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Harun Maden’den United Medya’ya ziyaret
Harun Maden’den United Medya’ya ziyaret

Harun Maden’den United Medya’ya ziyaret

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni Genel Müdürü Harun Maden, Kurumsal İletişim yönetim ekibiyle birlikte United Medya Grubu’nu ziyaret etti

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni Genel Müdürü Harun Maden, Kurumsal İletişim yönetim ekibiyle birlikte United Medya Grubu’nu ziyaret etti. Yenidüzen ve Kanal Sim yöneticileri ile görüşen Harun Maden, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in projeleri hakkında bilgi verdi.
“Kıbrıs Türk medyasını daha yakından tanımak ve sizlerle tanışmak, kendimizi anlatmak, gazetecilerimizi dinlemek, ülkemizin dijital değişim sürecinde yatırımlarımızı gerçekleştirebilmek amacıyla sizlerin desteğini istemek için bu ziyareti gerçekleştirdik” diyen Harun Maden, samimi bir atmosferde, pek çok konuda görüşlerini ortaya koydu.
Kıbrıs Türk medyası ve United Medya Grup hakkında da bilgi alan Harun Maden, adada halkın yeni teknolojileri yakından takip ettiğini ve bu alanda son derece bilinçli olduğunu söyledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dijital değişim sürecini ileriye taşımak için önemli projelere imza attığını belirten Harun Maden, ülkede haberleşme ve dijital değişim vizyonunun ileriye taşınması için tüm kurumlara önemli sorumluluklar düştüğünü de anımsattı.
Harun Maden; Yenidüzen Gazetesi Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı, Kanal SİM ve SİM FM Yayın Yönetmeni Sami Özuslu ve Yenidüzen Gazetesi Yayın Koordinatörü Tayfun Çağra ile Haber Editörü Meltem Sonay’dan Yenidüzen ve Kanal SİM’e ilişkin bilgi aldı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden’e ziyaret sırasında UNESCO tarafından kültürel miras kataloğuna alınan Kıbrıs’a özgü Lefkara İşi yanı sıra United Medya yöneticilerinin kitapları da takdim edildi.

 

Bu haber toplam 3056 defa okunmuştur