1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Harikalar Diyarı’nda harika DJ’ler
Harikalar Diyarı’nda harika DJ’ler

Harikalar Diyarı’nda harika DJ’ler

9 Haziran’dan itibaren her Cuma gecesi Cage Club Wonderland sahnesinden birbirinden ünlü isimler geçmeye başlayacak.

A+A-

Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Cage Club, dünya çapında ün yaparak müzik festivallerinde boy gösteren DJ’leri kabinine çıkarmaya başlıyor.

Konsept partilerle haftalık programları devam eden eğlence kulübüne yoğun bir misafir katılımının olduğu devam ederken, 9 Haziran’dan itibaren her Cuma gecesi Cage Club Wonderland sahnesinden birbirinden ünlü isimler geçmeye başlayacak.

İlk isim “Deniz Koyu”

Dünyanın önde gelen müzik festivalleri olarak gösterilen Tomorrowland, Ultra Music Festival gibi etkinliklerde Cage Club ile aynı dönemde sahne almayı hedefleyen Deniz Koyu, 9 Haziran Cuma gecesi kulübün ilk özel etkinliğinde sahne alacak. Avicii, Swedish House Mafia, Tiësto gibi isimlerin takdirini kazanmış Koyu, aynı zamanda 2012 yılının en iyi çıkış yapan DJ’i seçildi. DJ Mag sıralamasında 50’nci sırada yer alan sanatçı, mikserinden seslendireceği kendi tarzındaki trans parçalarla Cage misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşatmayı hedefliyor.

DJ Deniz Koyu’nun ardından konsept partiler devam ederken Cage’in Wonderland sahnesinde 16 Haziran’da Gregor Salto, 23 Haziran’da DJ Katch performanslarını sergileyecekler. Cage’de ayın son DJ etkinliğini ise 30 Haziran gecesi Tujamo Kıbrıslı müzikseverlerle bir araya gelecek.

 

 

Bu haber toplam 2763 defa okunmuştur
Etiketler : ,