1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Filede play off başlıyor
Filede play off başlıyor

Filede play off başlıyor

Voleybol büyükler play off final serisi ilk maçları bu akşam oynanıyor. Erkeklerde DAÜ – MAGEM, bayanlarda YDÜ – MAGEM maçları oynanacak. DAÜ ve YDÜ seriye 1-0’lık üstünlükle başlayacak

A+A-

Voleybolda büyükler play-off final serisi ilk karşılaşmaları bu akşam oynanacak. Play off yarı final serisinde rakiplerini eleyerek adını finale yazdıran, erkeklerde DAÜ ile MAGEM, bayanlarda YDÜ ile MAGEM serinin ilk karşılaşmalarını oynayacak. Kazanılmış 3 maç esasına göre oyanancak final serisi sonrasında büyükler 2012-2013 sezonu lig şampiyonları belli olacak.
Gecenin karşılaşmaları Lefkoşa ve Mağusa da oynanacak. Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda YDÜ - MAGEM bayan karşılaşması oynanacak. YDÜ rakibi karşısında seriye 1-0 üstünlükle başlayacak. Müsabaka saat 19.30’da başlayacak. Mağusa Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanacak gecenin diğer karşılaşmasında DAÜ ile MAGEM erkekleri karşı karşıya gelecek. DAÜ seriye 1-0 üstünlükle başlayacak. Müsbaka saat 20.00’de oynanacak.

Gençlerde klasman maçları
Gençler liginde klasman mücadelesi devam ediyor. 4. hafta karşılaşmaları sonunda bayanlar ve erkeklerde DAÜ liderliğini devam ettiriyor. Gençler ligine hafta sonu oynanacak olan 4 karşılaşma ile devam edilecek.
Gençler liginde önceki akşam Erenköy’de oynanan ve son derece çekişmeli ve zaman zaman tansiyonun yükseldiği karşılaşmalarda MAGEM bayanlar ve erkeklerde rakibi Yeni Erenköy Belediyesi’ni 3-2’lik skorlarla mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti. Gençler liginde klasman müsabakaları sonucunda ilk 2 sırayı elde edecek olan takımlar final serisinde mücadele etme hakkını elde edecek.

Bu haber toplam 1520 defa okunmuştur
Etiketler :