1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Filede finalistler belli oldu
Filede finalistler belli oldu

Filede finalistler belli oldu

Yarı final serisi sonucunda erkeklerde DAÜ ve MAGEM, bayanlarda YDÜ ve MAGEM rakipleri karşısında seri de durumu 3-0’a getirerek lig şampiyonluğu finalinde oynama hakkını elde ettiler.

A+A-

 

Voleybolda büyükler play-off yarı final serisi tamamlandı . Yarı final serisi sonucunda erkeklerde DAÜ ve MAGEM, bayanlarda YDÜ ve MAGEM rakipleri karşısında seri de durumu 3-0’a getirerek lig şampiyonluğu finalinde oynama hakkını elde ettiler.
Büyükler play-off final serisi 13 Mart Çarşamba günü başlayacak. Final serisi kazanılmış 3 maç esasına göre oynanacak. Erkeklerde DAÜ, bayanlarda YDÜ final serisinde rakiplerine karşı seriye 1-0’lık avantajla başlayacak. Final serisi ilk karşılaşmaları bayanlarda Lefkoşa’da YDÜ ile MAGEM arasında, erkeklerde DAÜ ile MAGEM arasında Mağusa’da oynanacak. Play Off Final Serisi Programı şöyle:

13 Mart Çarşamba
Atatürk Spor Salonu: YDÜ – MAGEM (B.Bayan – 19.30)
Lala Mustafa Paşa: DAÜ – MAGEM (B.Erkek – 20.00)

19 Mart Salı
Arena: MAGEM – YDÜ (B.Bayan - 19.30)

20 Mart Çarşamba
Arena: MAGEM – DAÜ (B.Erkek – 19.30)

Gençlerde klasman mücadelesi
Gençler liginde klasman mücadelesi devam ediyor.Bayanlarda ve erkeklerde deplasmanlı lig üsülüne göre oynanan maçlar sonunda kalsman da ilk iki sırayı elde edeceek olan takımlar final serisinde oynama hakkını elde edecekler.
Gençler liginde Cumartesive Pazartesi 5 karşılaşma oynanacak.Cumartesi Mağusa da DAÜ-LEFKE TSK     bayan ve DAÜ –Yeni Erenköy Belediyesi erkek karşılaşmaları oynanacak.Gençler karşılaşmalarına Pazartesi oynananacak 3 karşılaşma ile devam edilecek.

Bu haber toplam 1628 defa okunmuştur
Etiketler : ,