1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Fellahoğlu: “Lefkoşa’da yeni bir dönem başlayacak”
Fellahoğlu: “Lefkoşa’da yeni bir dönem başlayacak”

Fellahoğlu: “Lefkoşa’da yeni bir dönem başlayacak”

Fellahoğlu, "LTB düşürülebileceği en dip noktaya düşürülmüştür. Bundan daha kötü bir sonuç olamazdı. Bunu biliyoruz" dedi.

A+A-


CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları sivil toplum örgütleri ziyaretleri kapsamında bugün Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS)'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa için yollara düşerek çok zorlu bir göreve talip olduklarını belirterek kendilerini kabul eden sendika yöneticilerine teşekkür etti. LTB'nin son iki dönem yönetiminin belediyeyi felakete sürüklediğini anlatan Fellahoğlu, belediyenin DP ve UBP'nin popülist yönetim anlayışı ile batırıldığını vurguladı. Fellahoğlu, "LTB düşürülebileceği en dip noktaya düşürülmüştür. Bundan daha kötü bir sonuç olamazdı. Bunu biliyoruz" dedi.


YENİDEN YAPILANDIRMA VE İYİLEŞTİRME


Yapılacak ara seçimlerden sonra önlerinde 14 aylık kısa bir sürenin olduğunu söyleyen Fellahoğlu, "Bu süre içerisinde yasalara, Sayıştay raporlarına bağlı kalarak ekonomik aklın öngördüğü şekilde sürdürülebilir olmaktan çıkmış belediyede gerek çalışanlar gerekse borçlar bakımından yeniden yapılandırma ve iyileştirme sürecini başlatacağız" dedi.
Yaşanılan süreçte çalışanların maaş alamadığını, yedi yıl ihtiyat sandığı primlerinin ve yaklaşık iki yıldır da sosyal sigorta primlerinin yatırılmadığını belirten Fellahoğlu, "Hiçbir işletmede çalışan insanlar böylesi bir durumu hak etmemektedir" dedi. En temel belediye hizmetlerinin bugün yerine getirilemediğine dikkat çeken Fellahoğlu, "7 Nisan'dan sonra yeni bir dönem başlatacağız. Bu yeni dönem Lefkoşa'yı yeniden yaratma ve hak ettiği yere taşıma dönemi olacak" dedi.


KTOEÖS: “BU SEÇİMLERDE TARAFIZ”

Ziyarette konuşan KTOEÖS Başkanı Tahir Gökçebel de Kadri Fellahoğlu'na başarılar dileyerek Lefkoşa'nın da başarılı olmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. CTP'nin başarılı olmasının kendileri için mutluluk kaynağı olacağının altını çizen Gökçebel, geçmişte birçok konuda aynı platformlarda birlikte hareket edildiğini hatırlattı. Sendika olarak kendilerinin bu seçimde taraf olduklarını vurgulayan Gökçebel, "Sendika olarak ortaya koyduğumuz irade bellidir. Bu ülkede barışın, insanca, hakça bir yaşamın olmasının ve kendi kendini yönetme, çalışanların haklarının ilerletilmesi ve sosyal devlet değerlerinin artırılması konusunda tarafız" diyerek bu konuda adım atacak çalışma yapacak siyasete de destek olacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1957 defa okunmuştur
Etiketler : , ,