1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dumlupınar ikinci devreye hazırlanıyor
Dumlupınar ikinci devreye hazırlanıyor

Dumlupınar ikinci devreye hazırlanıyor

K-pet Birinci Lig takımlarından Dumlupınar’da ikinci devre hazırlıkları sürüyor.

A+A-

Kaya Emiroğlu
K-pet Birinci Lig takımlarından Dumlupınar’da ikinci devre hazırlıkları sürüyor. Kulüp Basın Sözcüsü Özhan Monargalı, ilk devreyi takım olarak istedikleri yerde bitiremediklerini, birçok olumsuzluğun yanısıra çok önemli futbolcuları Ali Ceylan’ın kaybını yaşadıklarını ancak ikinci devrede bunları telafi ederek zirve mücadelesine devam etmek istediklerini vurguladı. Monargalı, demecinde şunları söyledi:
“Takım olarak ilk devreyi istediğimiz yerde bitiremedik. 3-4 puan daha kazanıp daha yukarıda yer alabilirdik. Maalesef olmadı. Ancak ikinci devrede zirve mücadelemizi devam ettirmek istiyoruz. Takımımızın durumu şu an iyi. Haftada dört antrenmanla çalışmalarımız devam ediyor. Gönyeli ile bir hazırlık maçı yaptık . Yarın ise Serdarlı ile oynayacağız.”

Saha sıkıntısı
Sezon başında çok ciddi saha sıkıntısı çektiklerini hatırlatan Monargalı, Spor Dairesi’nin konuyla ilgili yardımcı olduğu sürece gösterdikleri sahalarda çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Mağusa’da antrenman saha sıkıntısının devam ettiğine işaret eden Monargalı, bu problemin en kısa zamanda ortadan kalkmasını diledi.

Transfer çalışmaları
Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Özhan Monargalı, MTG’de kiralık olarak oynayan Eray’ın takıma geri döndüğünü belirtti. Yönetim olarak görüşmelerinin olduğunu kaydeden Monargalı, teknik heyetin istekleri doğrultusunda bu çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Teknik heyetin isteği doğrultusunda kamp çalışması yapılmasının düşünüldüğünü belirten Monargalı, genç,  koşan ve mücadele eden bir kadroya sahip olduklarını, futbolcularının formanın hakkını vermek için uğraş verdiğini belirtti. Bunun yönetimi de memnun ettiğine işaret eden Monargalı, herkesin takımın başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını vurguladı.

“A2 takımımızdan memnunuz”
Altyapıya çok önem veren bir kulüp olduklarını hatırlatan Monargalı A2 takımıyla ilgili de şu ifadelere yer verdi. 
“A2 takımımız hocamızın da katkılarıyla centilmence ve başarılı bir şekilde mücadelesine devam etmektedir. Takımımızın ilk devredeki performansından dolayı memnunuz. 2. Devre maçlarında da bu başarıyı devam ettireceğimize inanıyoruz.”

Fair Play dileği
2014 yılının tüm futbol camiasına sağlık ve mutluluk getirmesini dileyen Monargalı, fair play içerisinde maçların centilmence geçmesini de diledi. Ali Ceylan’ın vefatının kendilerini çok üzdüğünü hatırlatan Monargalı, Merhum futbolcularının ailesine bir kez daha başsağlığı dilerken, ertelenen balolarının da şubat ayı içerisinde yapılmasının planlandığını belirtti.

Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur
Etiketler :