1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. City Mall'da satranç heyecanı
City Mall'da satranç heyecanı

City Mall'da satranç heyecanı

City Mall Hızlı Satranç Turnuvası’nda Çekişmeli Karşılaşmalar Yaşandı

A+A-

 

 

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 3 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen Satranç Turnuvası’nda çekişmeli müsabakalara sahne sahne oldu.

City Mall sponsorluğunda, Altın Piyon Derneği iş birliğinde City Mall Satranç Turnuvası’na, şampiyon sporcuların da aralarında bulunduğu Kıbrıs’ın dört bir yanından 154 kişi katıldı.

Her yaştan satranç severleri bir araya getiren ve gün boyunca çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı City Mall Satranç Turnuvası’nda dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Herkesin katılımına açık olarak 3 farklı kategoride gerçekleşen turnuvada, yetişkin, genç  ve çocuk kategorileri yer aldı.

Ödüller Sahibini Buldu

Genel kategorisinde 1. Julian Baltak, 2. Yamaç Samani, 3. Erhan Demircileri, 4. Ahmet Alşan, 5. ise Hüseyin Sertbay oldu.

Gençler kategorisinde 1. Doğukan Küçük, 2. Adman Devran Tolon, 3. Çağrı Kaçmaz, 4. Ata Atasoy, 5. ise Nehir Cantaç oldu.

Küçükler kategorisinde 1. Deniz Özdoğan, 2. Gökhan Şeker, 3. Utku Ümiter, 4. Tuğra İstillozlu, 5. Alara Küçük gelirken, Eylül Güneş ise En İyi Kız Oyuncu ödülünün sahibi  oldu.

Kategoriye girenlere şiltleri ve ödülleri City Mall yönetimi tarafından takdim edildi.  City Mall yönetimi, genelde Kıbrıs’taki satranç severleri bir araya getirmeyi, özelde ise Mağusa bölgesinde satranç sporunu geliştirmeyi ve yaygınlaştırmayı hedefleyen turnuvayı geleneksel hale getirmek ve daha geniş katılımlı farklı turnuvalara da ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti.

Bu haber toplam 2373 defa okunmuştur
Etiketler :