1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall’da bayram dolu dolu yaşandı
City Mall’da bayram dolu dolu yaşandı

City Mall’da bayram dolu dolu yaşandı

İndirimleri ve eğlenceli aktiviteleri ile City Mall Bayram’da ziyaretçi akınına uğradı

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kurban Bayram öncesinde ve Bayram günlerinde indirimleri, kampanyaları ve herkese hitap eden etkinlikleriyle Kıbrıs genelinden ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.

City Mall, Kurban Bayram’ı öncesi Bayram alışverişinin yoğun yaşandığı günlerde, serin ve eğlenceli bir ortamda tüm aile bireylerinin ihtiyaçlarını karşılayan mağazaları ve Bayram’a özel indirimleriyle ziyaretçi akınına uğradı.

Bayram’da,  konforlu ortamda aile boyu eğlence arayan bölge halkının yanı sıra, Kuzey Kıbrıs’ın bir çok farklı yerleşim bölgesinden ziyaretçinin geldiği City Mall, herkese ve her yaşa hitap eden etkinlikleriyle memnuniyet yarattı.

cm1.jpg

Klasik Müzik Konseri Müzik Severlerin Beğenisini Topladı

Bayram’ın ikinci günü City Mall aktivite alanında gerçekleşen klasik trio konseri, müzik severlerin beğenisini topladı. Profesyonel müzisyenler tarafından çello, keman ve flüt ile sunulan klasik müzik konseri 3 saat boyunca devam etti. City Mall ziyaretçileri, klasik trio konseri ile City Mall içerisine yayılan kaliteli müziğin keyfine vardılar.

cm2.jpg

Ud ve Ney Dinletisi ile Geleneksel Müzik Keyfi

Bayram’ın üçüncü günü City Mall’da ud ve ney dinletisi gerçekleşti. Udi Adil Sönmez ve Neyzen Ahmet Alper Ayana’nın taksimleri eşliğinde gerçekleşen dinleti, City Mall’da geleneksel ve huzur dolu bir Bayram havası yarattı.

Karagöz ve Hacivat Çocukların Yoğun İlgisini Çekti

Bayram’ın dördüncü günü gerçekleşen Gölge Oyunu çocukların ve çocuklu ailelerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Karagöz ve Hacivat ile dürüstüğün önemi konusunun işlendiği eğlenceli gölge oyunu gösterisine bir çok çocuk aktif olarak katılıp sorulara yanıt verdi, şarkılara eşlik etti. Yoğun ilgi gören Gölge Oyunu etkinliğinin ilerleyen günlerde tekrarlanması planlanıyor.

Akustik Canlı Müzik Etkinlikleri Bayram Sonrasında da Devam Edecek

 City Mall içerisinde gerçekleşen akustik canlı müzik konserleri ilgi görüyor. Her ay olduğu gibi Eylül ayı boyunca da Salı Pazarı kapsamında akustik konserler gerçekleşecek. 5 Eylül Salı günü Soyhan Bilgeer ile Aşk-ı Nağme etkinliği gerçekleşirken, 12 Eylül Salı günü Ebru Aydın’ın akustik konseri, 19 Eylül Salı günü ise City Mall’da Cemal Arslangazi’nin akustik konseri dinlenebilecek.

Bu haber toplam 3482 defa okunmuştur
Etiketler : ,