1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çıkrıkçı'ya 8 gün ek tutukluluk
Çıkrıkçı'ya 8 gün ek tutukluluk

Çıkrıkçı'ya 8 gün ek tutukluluk

Gönyeli’de 31 Ekim’de meydana gelen Gülbahar Ulutan cinayetiyle ilgili tutuklu bulanan  katil zanlısı Fatih Çıkrıkçı, bu sabah yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

A+A-

Gönyeli’de meydana gelen “Taammüden adam öldürme” suçlamasıyla tutuklanan cinayet zanlısı Fatih Çıkrıkçı bu sabah yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde Adli Şube’de görev yapan Müfettiş Muavini Emirali Gürler olayla ilgili bularuları aktardı. Gürler, zanlı Fatih Çıkrıkçı’nın 31 Ekim’de saat 10.30’da Gönyeli’de Akgünler Sokak’ta ayrıldığı kız arkadaşı olan Gülbahar Ulutan’ı, gündelikçi temizlikçi olarak çalıştığı evde kendisiyle barışmadığı gerekçesiyle tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu toplam uzunluğu 41 santimetre uzunluğundaki copla vücudunun muhtelif yerlerine vurduğunu anlattı. Gürler, zanlının akabinde, ağız uzunluğu 15 santimetre, toplam uzunluğu 28 santimetre olan demirden mamul bıçakla, maktülenin vücudunun muhtelif yerlerine defalarca sokarak öldürdüğünü belirtti. Polis maktüle Gülbahar Ulutan’ın otopsisinde 13 bıçak darbesine bağlı, büyük damar kesisi sonucu öldüğünün belirlendiğini söyledi. Müfettiş Muavini Emirali Gürler, zanlı Fatih Çıkrıkçı’nın 2 Kasım’da Alayköy’de eski bir çiftlik evinde bulunduğunu ve yakalandıktan sonra bıçağı attığı yer ile olay günü giydiği elbiselerin yerini polise gösterdiğini kaydetti. Zanlının gönüllü ifade verip, suçunu kabul ettiğini söyleyen Gürler, alınması gereken ifadeler, aranan emareler olduğuna vurgu yapıp, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için 8 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı verilen cinayet zanlısı Çıkrıkçı sukut kalmayı tercih etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlı Fatih Çıkrıkçı’nın ifadesinin teyit ve tekzibinin yanı sıra, aranan emareler olduğuna vurgu yapıp, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için 8 gün tutuklu kalmasına emir verdi.



 

Neler olmuştu?

Hatırlanacağı üzere 45 yaşındaki Gülbahar Ulutan, temizlik yapmaya gittiği Görkem Münüroğlu’na ait evde öldürülmüştü. Olayın ardından Ulutan’ın ‘eski sevgilisi’ katil zanlısı Fatih Çıkrıkçı koşarak olay yerinden kaçmıştı. Cinayet zanlısının fotoğrafını kamuoyu ile paylaşan polisin arama çalışmaları sonuç vermiş, Çıkrıkçı, iki gün sonra, 2 Kasım’da Alayköy'de tespit edilerek yakalanmıştı. 

Bu haber toplam 2429 defa okunmuştur
İlgili Haberler