1. HABERLER

  2. SİYASET

  3.  Atakan: “Kimsenin hakkını yemedim…”
 Atakan: “Kimsenin hakkını yemedim…”

 Atakan: “Kimsenin hakkını yemedim…”

UBP –HP Hükümeti’nin Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, görevi devrederken ‘vicdan huzuru’ duyduğunu ifade etti, görevde olduğu sürece kendisine güven duyanlara teşekkür etti.

A+A-

UBP –HP Hükümeti’nin Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, görevi devrederken ‘vicdan huzuru’ duyduğunu ifade etti, görevde olduğu sürece kendisine güven duyanlara teşekkür etti.

‘Devamlılık esastır’  diyen Atakan, milyonlarca TL değerindeki birçok projenin kaynak yetersizliği başta olmak üzere birden fazla nedenden dolayı yarım kalmış ya da hiç başlayamadığına işaret etti, devamını diledi.

“Tolga Atakan olarak devraldığım görevi Tolga Atakan olarak devrediyorum”

Atakan’ın sosyal medya hesabındaki açıklama şöyle;

“Değerli kardeşlerim,

2 Şubat 2018 yılında devraldığım ve 3 yıla yaklaşan bakanlık görevim bugün itibarıyla son buluyor. Sizlere hizmet etmek hayatım boyunca gerçekleştirdiğim en şerefli görevdi ve hayatımın sonuna kadar da öyle kalacak.

Görevde olduğum süre boyunca kimsenin hakkını yememiş olmanın, başka partilidir diye görevden almadığım insanımızla birlikte ülkemiz için çalışmış olmanın, memleketin her kuruşu yatırama dönüşsün, israf edilmesin diye çalışmış olmanın, geçmişin yanlışlarına eyvallah dememiş olmanın gururu ve vicdani huzuruyla, Tolga Atakan olarak devraldığım görevi Tolga Atakan olarak devrediyorum.

Görevde olduğum süre boyunca iyi yönetim ve sosyal adaleti kovaladım, her zaman kamu yararını gözettim. Dijitalleşme adımlarından denetime, üstyapının tamirinden hukuksal engellerin aşılmasına kadar birçok başarıya imza attığımıza inanıyorum.

Değeri milyonlarca TL olan birçok projemiz kaynak yetersizliği başta olmak üzere birden fazla nedenden dolayı yarım kalmış ya da hiç başlayamamıştır. Fakat devlette süreklilik esastır. Umarım memlekete hizmet için yapılan bu yarışta bayrağı devralacak olanlar bunları hayata geçirecek imkâna sahip olurlar.

Her türlü zorluk, yokluk hatta ülkemizde ilk defa tecrübe edilen sıkıntılara rağmen özveri ile çalışan Bakanlık personelimize, bu sürede birlikte çalıştığımız meslek gruplarına ve en önemlisi görevde olduğum süre boyunca şahsıma duyduğunuz güven için sizlere teşekkür ederim.

Hoşçakalın.”

 

Bu haber toplam 1851 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler