1. HABERLER

  2. YEREL YÖNETİM

  3. Akdoğan’da hizmet kalitesi Ahmet Latif’le devam edecek
Akdoğan’da hizmet kalitesi Ahmet Latif’le devam edecek

Akdoğan’da hizmet kalitesi Ahmet Latif’le devam edecek

Akdoğan Belediye Başkanı ve CTP Akdoğan Belediye Başkan adayı Ahmet Latif’e, etkinlikte bölge halkı çok büyük ilgi gösterdi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), 2022 yılının Haziran ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlerle ilgili aday tanıtımına dün akşam Akdoğan’da devam etti. Akdoğan Belediye Başkanı ve CTP Akdoğan Belediye Başkan adayı Ahmet Latif’e, etkinlikte bölge halkı çok büyük ilgi gösterdi. 7 yılı aşkın süredir Akdoğan’a hizmet ettiğini vurgulayan Latif, “Bu sürede edindiğim tecrübe ve hizmetlerimle, sizlere layık olmaya özen gösterdim” dedi. Bu şerefli görevin tekrardan kendisine layık görüldüğü için teşekkürlerini sunan Latif, bunun kendisi için bir gurur olduğunu belirtti. Etkinlikte Genel Başkan Tufan Erhürman, Akdoğan Belediye Başkanı ve CTP Akdoğan Belediye Başkan adayı Ahmet Latif konuşma yaptı. Etkinliğe katılan Akdoğan halkı, attıkları sloganlarla Latif’e büyük destek belirtti ve yapılacak olan seçimlerde kaliteli hizmetin devam etmesi için tercihlerinin CTP olacağını ifade etti.

Erhürman: Akdoğan’ın 7 yılda nereden nereye geldiği ortada

Akdoğan’daki etkinliğe katılarak konuşma yapan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Ahmet Latif’le 7 yılı geride bıraktıklarını, geride kalan bu süreçte Akdoğan’ın nereden nereye geldiğinin ortada olduğunu kaydetti. Verilen emeğin tırnaklarla kuyu kazılarak verilen emek olduğunun altını çizen Erhürman, Akdoğan’ın köyden kente doğru yürüdüğünü ifade etti. Ülkede yapılan her güzel işi bozmak isteyenler olduğuna dikkat çeken Erhürman, bu konuda Akdoğan halkının uyanık olduğunu ve yeniden Ahmet Latif’le yola devam edeceğini söyledi. CTP’li belediye başkanlarının görevde olduğu bölgelerde götürülen hizmetin herkesin malumu olduğunu dile getiren Erhürman, “Yerelde öz kaynaklarımızla kendi ayaklarımız üstünde duruyoruz. Merkezde de aynısını yapacağız” şeklinde konuştu.

Latif: Yarım kalan projeler tek tek hayata geçecek

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, hep birlikte bu onurlu yolu kol kola yürümeye devam edeceklerini söyledi ve “Ortak geleceğimize hep birlikte sahip çıkacağız” dedi. Köyden, kente hedefiyle bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Latif, “Çocuk parkları inşa ettik. Spor tesisleri yaptık ve sağlıklı merkezlerde yetişebilmeleri için Gençlik Merkezi oluşturduk. Kültür Evi açtık. Piknik Alanı düzenledik” diye konuştu. 3’üncü dönemde ertelemek zorunda kaldıkları projeleri teker teker hayata geçireceklerine dikkat çeken Latif, yarım kalmış projelerin hayata geçmesi için hızla ve azimle çalışacaklarını vurguladı. Akdoğan’ı daha yaşanır bir belde yapmak için onay isteyen Latif, “Akdoğan’ın tüm insanlarına ayrımsız hizmet etmek, benim ve ekibim için bir şereftir” dedi.

 

c1-184.jpg

c2-165.jpg

c3-085.jpg

c4-041.jpg

c5-005.jpg

c6-002.jpg

c7-001.jpg

c8-001.jpg

c9.jpg

Bu haber toplam 2447 defa okunmuştur