1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 8 yaşındaki çocuğa cinsel saldırı iddiası
8 yaşındaki çocuğa cinsel saldırı iddiası

8 yaşındaki çocuğa cinsel saldırı iddiası

20 yaşındaki bir gencin, 8 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. 16 Temmuz’da meydana gelen olayla ilgili olarak genç ‘şüpheli’ olarak tutuklandı.

A+A-

Didem MENTEŞ

20 yaşındaki bir gencin, 8 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. 16 Temmuz’da meydana gelen olayla ilgili olarak isminin baş harfleri S.A.A olan genç ‘şüpheli’ olarak tutuklandı. Zanlı S.A.A dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak, teminata bağlandı. 
Yargıç Pınar Beyoğlu, huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, İddia Makamında Başsavcılık adına Savcı ve zanlı mahkemede hazır bulundu. Savcı, meseleyle ilgili olarak polis memuru Aykut Özkan’ı mahkemeye tanık olarak dinletti. Özkan, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı.
Aykut Özkan, zanlı S.A.A’nın 16 Temmuz tarihinde 8 yaşındaki kız çocuğuna karşı meydana gelen “çocuğun cinsel istismarı ve cinsel saldırı” suçuyla bağlantılı olarak tutuklandığını belirtti. Özkan, meseleyle ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu.
Yargıç Pınar Beyoğlu da zanlının davaları görüşülünceye değin yurtdışına çıkışını men ederek, 5 bin TL nakdi teminat yatırmasına ve ayrıca KKTC vatandaşı bir kefilin 20 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartıyla serbest kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2863 defa okunmuştur