1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Yeni Yıl Keyfi Uludağ’da Yaşanır
Yeni Yıl Keyfi Uludağ’da Yaşanır

Yeni Yıl Keyfi Uludağ’da Yaşanır

Uludağ bölgesi, kayak tatili olarak en çok ziyaretçi alan ve en popüler olan lokasyonlardan bir tanesidir.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

 

Uludağ, yeni yıla girmek için seçilebilecek en iyi bölgelerin başında yer alıyor. Uludağ otelleri, kış aylarının gelmesiyle birlikte hazırlıklarını tamamlayıp tam kapasite çalışmaya başlamaktadırlar. Uludağ bölgesi, kayak tatili olarak en çok ziyaretçi alan ve en popüler olan lokasyonlardan bir tanesidir. Yılbaşı otelleri, her yıl mükemmel programları ve kaliteli kayak merkezi ile ziyaretçilerini kısa bir zaman da olsa iş streslerinden uzaklaştırmaktadır. Yılbaşı kapsamında uzman kayakçı kadrosu ve yılbaşı akşamı sanatçı programlarıyla tatilinizden verim almanız sağlanıyor. Uludağ, kayak severlerin ve ilk defa kayak yapacakların yılbaşında hem huzur ve hem de eğlenceyi yaşayabilecekleri bir bölge olarak görülüyor. Yılbaşına özel programlar hazırlayan kayak otelleri, 2018’e eğlenerek girmek isteyenlerin adresi olarak görülüyor.

Yılbaşını Kayak Tatili İle Birleştirin

Yeni yılın yaklaştığı bu aylarda kayak severlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında Uludağ gelmektedir. Uludağ bölgesini ilk defa tercih ediyor iseniz öncelikle Bursa’yı görmeniz ve keşfetmeniz önemlidir. Tarihsel açıdan oldukça doyurucu olan Bursa bölgesi gelenleri tarihsel bir yolculuğa çıkarmaktadır. Uludağ otelleri, isteyen misafirlerine bu bölge için turlar düzenlemektedir. Bölgede bulunan Ulu Camii, Koza Hanı, Muradiye Külliyesi ve Yeşil Türbe görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Ayrıca müze gezmeyi seven ziyaretçiler için, Bursa Şehir Müzesi, Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, Atatürk Müzesi ve Uluumay Osmanlı Halk Kıyafetleri ve Takıları Müzesi görsel bir şölen sunmaktadır. Bu bölgede tarihi turunuzu tamamladıktan sonra yılbaşı otelleri kapsamında hazırlanmış odanızda dinlenebilir ve Uludağ’ın tadını çıkarabilirsiniz.

Şifalı Sularda Tatilin Tadını Çıkarın

Uludağ termal oteller, yılbaşı için tatile gelen konuklarının vücutlarını yenilemeleri ve rahatlamaları konusunda yardımcı olmaktadır. Şifalı ve sıcacık sularıyla konuklarının ağrı ve sızılarından, streslerinden kurtulmaları adına uzman kadroları ve doktorlarıyla yardımcı olmaktadırlar. Termal oteller, ülkenin her noktasından hem yılbaşında eğlenmek hem de sağlığına kavuşmak isteyen yerli ve yabancı turistleri bünyesinde ağırlıyor. Nefis ve şifalı termal suları, kaliteli hizmet ve harika doğa manzaraları ile birleştiren kış otelleri, misafirlerinin yılbaşı tatilinden maksimum verim almasını hedefliyor.

Bu haber toplam 77335 defa okunmuştur