1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Yamaha’nın Kıbrıs Çıkarması…
Yamaha’nın Kıbrıs Çıkarması…

Yamaha’nın Kıbrıs Çıkarması…

Yamaha’nın Kıbrıs Çıkarması…

A+A-

Ali Yüksek

Genellikle her yıl farklı bölgelerde yaptığı tanıtım ve seminer çalışmaları için bu yıl Kıbrıs’ı adres gösteren dev marka Yamaha, yaklaşık 100 civarında bayisiyle Alsancak’taki Merit Otel’de konaklayıp bir dizi seminer verdi.
30, 31 Ocak ve 1 Şubat günleri için Ada’ya gelen bayii temsilcileri, ilk günden itibaren lansmanı yapılan iki yeni ürünün test sürüşlerini Cemsa Karting tesislerinde gerçekleştirdikten sonra kaldıkları otelde seminer çalışmalarına devam etti...

GALA VE KAYNAŞMA

Yamaha şirketinin Avrupa ve Türkiye müdürlerinin de katıldığı etkinlik 31 Ocak 2015 Cumartesi günü motosikletlerin teknik özellikleri ile satış öncesi ve sonrası hakkında verilen uygulamalı eğitim beğeni ve ilgiyle izlendi. 31 Ocak Cumartesi akşamı Girne Archway Restaurant’ta verilen gala yemeği ile birlikte çeşitli bölgelerden gelen bayilerin de tanışıp kaynaşması sağlandı.
Henüz piyasaya çıkmamış ve son teknolojilerin kullanıldığı, 250 cc ve 850 cc iki farklı yeni modelin tanıtımı ile ilgili teknik detaylar ve fiyatlar hakkında geniş bilgi verilen çalışmalarda, bir de bilgilendirici skeç yapıldı. ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinden tanıdığımız Ferdi Akarnur’un da rol aldığı doğaçlama oyunda katılımcı bayilerin eğlenerek satışlarla ilgili bilgi sahibi olması sağlandı.

TEST SÜRÜŞÜ

Özel bir davet üzerine ilk günden itibaren bizim de katıldığımız test sürüş ve seminer çalışmaları 1 Şubat Pazar günü birkaç saatlik test sürüşü ile sona erdi.
Karşılama, konaklama, test ve eğitim gibi üç gün süren büyük bir organizasyonu günler öncesinden başlayan çalışmalarıyla başarıyla tamamlayan (K.Kıbrıs) Aktun Motors’u kutlar, başarılar dileriz…
Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle,
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 4496 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 197. Sayısı

Adres Kıbrıs 197. Sayısı