1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Unutulan gitar ve Ipad başını yaktı
Unutulan gitar ve Ipad başını yaktı

Unutulan gitar ve Ipad başını yaktı

Ülkede 2015 yılından bu yana kaçak olduğu tespit edilen zanlı Y.H., hırsızlık suçundan tutuklanarak bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

A+A-

Lefkoşa’da Uğur Göcen’in unuttuğu toplam değerleri 9 bin TL olan gitar ve Ipad’ı çaldığı gerekçesi ile tutuklanan zanlı Y.H.,’nin ülkede 2015 yılından bu yana kaçak yaşadığı ortaya çıktı.

Y.H., aleyhindeki soruşturma tamamlanırken, teminat talebi ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kamera görüntülerinden tespit edildi

Lefkoşa Polis Müdürülüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Ali Gencer, zanlı Y.H.’nin ‘ Sirkat ‘ suçundan tutuklandığını anlattı.

Polis memuru, zanlının İpekyol sokak üzerinde Uğur Göçen’e ait siyah renk gitar kılıfı ve içerisinde 5 bin TL değerindeki Yamaha marka jak girişli klasik gitar ve 4 bin  TL değerinde bulunan gri renk Ipad’ın sirkat edildiğini belirtti.

Gencer, incelenen kamera görüntüleri ve yapılan soruşturmalar neticesinde zanlı  29 Nisan tarihinde  tespit edilerek mahkeme emri gereği tutuklandığını belirtti.

Hem kaçak, hem kalacak yeri yok

Polis, zanlının yapılan muhaceret kontrollerinde 20 Kasım 2015 yılından bu yana ülkede kaçak olduğunu belirli kaldığı bir adres olmadığını ifade ederek soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının davası görüşülünceye kadar mahkemenin uygun göreceği bir süre ile cezaevine hükümsüz tutuklu olaraka gönderilmesini talep etti.

Yargıç Cenkay İnan, zanlının statüsünü de değerlendirerek  davası görüşülünceye kadar 2 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

 

 

 

 

Bu haber toplam 1683 defa okunmuştur
Etiketler :