1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Üç kulvarda da iddialıyız”
“Üç kulvarda da iddialıyız”

“Üç kulvarda da iddialıyız”

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren son şampiyon Yenicami’de teknik direktör Turan Altay, kadrolarının ikinci şampiyonluk için yeterli olduğunu söyledi. Süper Kupa, Süper Lig ve Federasyon Kupası olmak üzere hedeflerinin üç kupayı da almak olduğunu

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz sezon, 30 yıl aradan sonra Yenicami’yi Süper Lig şampiyonluğuna ulaştıran, teknik direktör Turan Altay, 2014-2015 sezonu öncesinde YeniDüzen’e açıklamalarda bulundu.
Teknik Direktör Altay, geçtiğimiz sezon kazandıkları Süper Lig  şampiyonluğunun tesadüf olmadığını, hedeflerinin 2014-2015 sezonunda da bu başarıyı artırarak yakalamak olduğunun altını çizdi. Bu  bağlamda, hedeflerinin  hem Süper Kupa, Süper Lig hem de Federasyon Kupası olduğunu belirten Altay bunu başaracak geniş ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ileri sürdü.

“Binatlı karşısıda iyi bir görüntü verdik”
Altay, çalışmaların  gayet iyi gittiğini ifade derken, hazırlık maçlarına başladıklarını ancak, güç depolama antremanlarında da devam ettiklerini söyledi.
İlk hazırlık maçlarını, geçtiğimiz Cumartesi  Binatlı ile yaptıklarını anımsatan Altay, ilk maçları  olmasına rağmen, futbolcularının iyi bir görüntü verdiğini belirtti.
Futbolcularının, çok yorgun olmalarına rağmen, Binatlı karşısında iyi bir futbol ortaya koyduğunu özellikle, yeni transferleri Batshi ile Esin’in takıma uyum sağladıklarını, her ikisinin de Binatlı maçında iyi bir performans sergilediklerinin altını çizdi.

“Takıma dönmeleri söz konusu değil”
Altay, elindeki kadronun ikinci yıl şampiyon olmak için yeterli olduğunu ifade ederken, başka transfer düşünmediklerini, kendi söylemiyle, fazlaları olduğunu ama eksikleri olmadığını ileri sürdü. Yenicami’den kendi istekleri doğrultusunda ayrılan İbrahim Çıdamlı ile Tansel Ekingen’in takıma dönmeleri söz konusu olmadığını belirten Altay, bu iki futbolcunun kendi tercihlerini yaptıklarını, onlara başarılar dilediğini söyledi.

Kamp 24 Ağustos’ta
Hazırlık maçlarına bugün Hamitköy ile Hamitköy’de devam edeceklerini belirten Altay, 24 Ağustos 2014 Pazar günü başlayacakları kamp öncesi, son hazırlık maçlarını Cumartesi  Gönyeli ile yapacaklarını ve 24 Ağustos Pazar günü Malpas’ta altı günlük kampa gireceklerini belirtti. Altay, hedeflerinin Yenicami olarak geçen yıl olduğu gibi her kupada iddialı olmak olduğunu ve bu bağlamda, Yenicami’nin hedefinin Süper Kupa, Süper Lig ve Federasyon Kupaları olarak üç kupa olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1149 defa okunmuştur