1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Traore Bağcıl’a, Shoko Cizre’ye
Traore Bağcıl’a, Shoko Cizre’ye

Traore Bağcıl’a, Shoko Cizre’ye

Bostancı Bağcıl Malili forvet Moussa Traore için Cizrespor’a Slavi Shoko + bir miktar para verdi

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl yabancı kontenjanını Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Cizrespor forması giyen Moussa Traore ile doldurdu. Malili hücum oyuncusu dün takımının Yakup Özorun Stadı’ndaki idmanına da katıldı. Bağcıl’ın Traore’ye karşılık Cizrespor’a Bulgar futbolcu Slavi Shokolarov ve bir miktar para vereceği öğrenildi.

Besim: “Sizin bize yaptığınızı yapmayacağız”
Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, söz konusu transferle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Cizrespor Kulübü Başkanı Salih Sefinç’in kendisini aradığını ve bu transfere izin vermeyeceğini söylediğini belirten Hasan Besim, “Salih Sefinç’le konuştuk. Ona ‘Sizin bize yaptığınızı yapmayacağız’ dedim. Bu bağlamda Shoko veya Eric’e karşılık bir miktar para teklif ettim.”dedi.

“Cizre Başkanı oyuncunun kendilerine yanlış yaptığını söyledi”
Kendilerinin kimseyi mağdur etme gibi bir düşünceleri olmadığını ifade eden Hasan Besim, “Cizrespor Başkanı bana Moussa Traore’nin kendilerine yanlış yaptığını ve aniden ayrılmak istediğini söyledi. Ancak durum öyle değil. Moussa’nın 15 Şubat tarihine kadar çıkış yapması gerekiyordu. Çünkü oturma izni bittikten sonra zaten sınır dışı edilecekti.”dedi.

“3-5 bin Dolar için kimsenin hakkını yemeyiz”
Bunun akabinde kendilerinin oyuncuyla temasa geçtiklerini ve oyuncuyu yarım sezonluğuna renklerine bağladıklarını kaydeden Bağcıl Kulüp Başkanı, “Kimse bizim yüzümüzden mağdur olmasın. 3-5 bin Dolar için kimsenin hakkını yemeyiz. BAL Ligi’ndeki takımların bize yaptığını biz de onlara yaparsak durum vahim olur.” dedi.

Doğan maçında sahada
Öte yandan Malili hücum oyuncusu Moussa Traore’nin Bostancı Bağcıl’ın dün Yakup Özorun Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmana katıldığı ve yarın oynanacak olan Doğan Türk Birliği karşılaşmasında da forma giyeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 2507 defa okunmuştur