1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı hızlı başladı
Serdarlı hızlı başladı

Serdarlı hızlı başladı

K-Pet Süper Lig ekibi Serdarlı transfer çalışmalarına fırtına gibi start verdi

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Serdarlı transfer harekatına erken başladı. Kırmızı beyazlılar Görneç’ten İrfan Boşnak, Türkmenköy’den Hasan Bahtıkara ve Erdoğan Emiroğluları ve Çetinkaya’dan Hüseyin Taşçı’yı renklerine bağladı. Yeniboğaziçi’nden Mehmet Turgut’un transferini büyük ölçüde bitirdi. Oyuncuların takımın ilk etap salon çalışmalarına katıldıkları ve ön sözleşmeye imza attıkları öğrenildi.

İrfan Görneç’i sırtladı
Geçtiğimiz sezon Görneç forması altında müthiş bir performans gösteren ve kaydettiği 25 golle takımının Birinci Lig’e çıkmasında başrol oynayan İrfan’ın serbest transfer hakkından yararlandığı ve Serdarlı’ya transfer olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon başında adı Cihangir gibi Süper Lig ekipleriyle anılan İrfan, taliplerine 1 yıl daha Görneç’te forma giymek istediğini söylemiş ve sezonu yeşil beyazlılarda tamamlamıştı. Sedat Devecioğlu önderliğinde bu kez işi sıkı tutan Serdarlı takımı oyuncuyla hemen temasa geçti ve şartlarda anlaşıp oyuncuyu kadrosuna kattı.

Mehmet Turgut büyük oranda bitti
Serdarlı’nın bir başka transferi de Yeniboğaziçi’nin başarılı futbolcusu Mehmet Turgut oldu. Oyuncunun kulübü ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Serdarlı kulübü aradaki ufak pürüzleri giderdikten sonra transferi resmiyete dökecek. Yeniboğaziçi’nde geçtiğimiz sezon tüm maçlarda forma giyen Mehmet Turgut istikrarsız bir görüntü çizmişti.
Serdarlı ayrıca Türkmenköy’ün başarılı kanat oyuncusu Hasan Bahtıkara’yı da renklerine kattı. Geçen sezon özellikle sol kanatta sıkıntı yaşayan Serdarlı bu problemi Hasan Bahtıkara ile giderme kararı aldı. Bilindiği gibi Türkmenköy 1.Ligde geçtiğimiz sezonu son sırada tamamlayıp küme düşmüştü.

Taşçı ve Erdoğan geçtiğimiz sezon forma giydi
Öte yandan geçtiğimiz sezon Serdarlı’da kiralık olarak forma giyen Hüseyin Taşçı ve Erdoğan Emiroğluları da bu sezon bonservisli olarak kadroya katılıyor. Teknik adam Devecioğlu’nun memnun kaldığı iki oyuncudan Taşçı birçok maçta forma giymiş fakat Erdoğan sakatlığı sebebiyle çok fazla forma şansı bulamamıştı.

Bu haber toplam 1188 defa okunmuştur