1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Sen yoksan bir eksiğiz”
“Sen yoksan bir eksiğiz”

“Sen yoksan bir eksiğiz”

Süper Lig ekibi Gençler Birliği yönetimi taraftarlarla bütünleşme amacı ile taraftar kartı çıkardı. “Sen yoksan bir eksiğiz” sloganı ile yola çıkan G.Birliği’nde başkan Mustafa Gülcan bizim buralarda bulunmamızın tek sebebi var o da taraftarımızdır” dedi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Uzun bir aradan sonra yeniden Süper Lig’de mücadele eden ve Play-out maçlarında lige tutunan Gençler Birliği yönetimi çalışmalarına hız verdi.

Geçtiğimiz sezon yaşanan maddi ve manevi olumsuzlukları yaşamamak için Gençler Birliği başkan ve yönetim gerek takım içerisinde, gerek camia içerisinde yoğun bir çalışma başlattı.

Taraftarın gücüne inandığını belirten Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, “bizim buralarda bulunmamızın tek sebebi var o da taraftarımızdır” dedi.

‘Sen yoksan bir eksiğiz’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten başkan Gülcan, “taraftar kartlarımız yarından itibaren, taraftarımıza 200 TL karşılığı satışa sunulacaktır” dedi.

Gülcan, “Süper Lig mutluluğunu paylaşmak istiyoruz”

G.Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, uzun bir süreden sonra geçtiğimiz sezon layık oldukları Süper Lig’de mücadele etmenin mutluluğunu ve hazzını yaşadıklarını, bunu camia ile paylaşmak için mücadele ettiklerini belirtti.

2015-2016 futbol sezonu için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten başkan Gülcan, ev sahibi oldukları maçlarda geçerli olacak olan taraftar kartlarının da hazır olduğunu ve yarından itibaren satışa çıkaracaklarını açıkladı.

Gülcan, kartların 200TL’den satılacağını ancak kartla birlikte üzerinde kulübün renklerini ve amblemini taşıyan forma, atkı, şapka, oturma yastığı, anahtarlık ve GB dergisinin de verileceğini, yine 15 günde bir ev sahibi oldukları maçlarda yapılacak olan kart numaraları çekilişi sonrası zengin hediyeler dağıtacaklarını belirtti.

“İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum”
Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızı ile sürdüren Gençler Birliği’nde başkan Mustafa Gülcan, “geçtiğimiz sezon sonu yaşadıklarımızı yaşamamak adına bu yıl daha bir yere sağlam basarak hocamız Ahmet Ogan’ın da istekleri doğrultusunda iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum” dedi. Bu yıl form tuttukları takdirde Ahmet Orun ve Abbas Osum’un kendilerine çok şey katacağını belirten kulüp başkanı Mustafa Gülcan, “geriye kalan gençlerin de geçtiğimiz sezondan edindikleri tecrübe ile ligde iyi işler yapacağına inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur