1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. ‘Sanat Engel Tanımaz II’ heyecan yarattı
‘Sanat Engel Tanımaz II’ heyecan yarattı

‘Sanat Engel Tanımaz II’ heyecan yarattı

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Sanat Engel Tanımaz II” Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması’na başvurular başladı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Sanat Engel Tanımaz II” Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması’na başvurular başladı.

Yarışmaya başvurular dünden itibaren www.kktcell.com, sanatengeltanimaz@kktcell.com veya Kuzey Kıbrıs Turkcell iletişim merkezlerinden yapılabilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından dün El Sabor Restoran’da düzenlediği basın toplantısında yarışma hakkında bilgi verildi.
Basın toplantısına Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri, jüri üyeleri, fotoğraf sanatçıları ve basın mensupları katıldı.

“Engellilerin başarısını yansıtmak, sorunlarına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak ve daha fazla engelliyi dışarı çıkarmayı amaçlayan” yarışmada, dereceye giren eseler sergilenecek.

Yarışmanın birincisine bin, ikincisine 750, üçüncüsüne ise 500 TL hediye çeki ve ayrıca Turkcell T 50 telefon hediye edilecek.
Yarışmaya 17 Kasım tarihine kadar başvuru kabul edilecek. Ödüller birçok sürprizin yer alacağı gala gecesinde verilecek.

Karaatmaca: Gurur duyuyoruz
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, bu yıl 2’ncisini düzenleyecekleri etkinlikten dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.
Karaatmaca, Kuzey Kıbrıs ailesi olarak belli alanlara önemli katkılar yaptıklarını ifade ederek, en önemli alanlardan birinin de bu proje olduğunu belirtti.

Soyer: Mutluluk  yaşıyoruz
Juride görev alacak fotoğraf sanatçısı Veysi Soyer de toplantıda yaptığı konuşmada, fotoğraf, fotoğraf sanatçısına önem veren ve Kıbrıs Türkü’nün sesini dünyaya duyuran Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti. Soyer, böylesi bir projede yer almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Kibrit: Farkındalık arttı
Proje hakkında “Gurur duyuyoruz” diyen Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, proje ile engellilerin yaşadığı sıkıntıların yanı sıra başarılarına da farkındalık yaratıldığını dile getirdi.

Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur