1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonluk İçişleri’nin
Şampiyonluk İçişleri’nin

Şampiyonluk İçişleri’nin

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı

A+A-

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında şampiyon İçişleri Bakanlığı oldu. Spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize edilen ve 15 Temmuz tarihinden beridir devam eden turnuvanın final gecesi çok görkemli ve yüzlerce futbol sever eşliğinde geçti.

Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleştirilen turnuvada toplam 12 takım mücadele etti ve final gecesinde Maliye Bakanlığı ile Din İşleri Dairesi Başkanlığı üçüncülük, İçişleri Bakanlığı ile Telefon Dairesi de şampiyonluk maçında karşı karşıya geldi.

Ramadan Cemil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Işın Ramadan Cemil ile birlikte şirketin üst düzey yöneticileri, yetkilileri ve personelinin de katıldığı final gecesinde İçişleri Bakanlığı takımı ile birlikte forma giyen İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, milletvekili Ersin Tatar, Din işleri Başkanı Dr.Talip Atalay ile dairelerin müdür ve bürokratları da hazır bulundu.

Gecenin ilk maçında Maliye Bakanlığı ile Din İşleri Dairesi Başkanlığı üçüncülük için karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Maliye Bakanlığı 8-1 galip tamamladı ve turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçında ise İçişleri Bakanlığı ile Telefon Dairesi takımları karşılaştı. Özellikle ilk devresi başabaş mücadeleye sahne olan maçta İçişleri Bakanlığı ikinci devrede bulduğu gollerle galibiyete ulaştı ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Ödül töreni

Final maçları sonunda düzenlenen törende dereceye girenlere kupa, plaket ve madalyaları takdim edildi. Törende dereceye giren, centilmen seçilen İhtiyat Sandığı Dairesi’ne, turnuvaya katılan tüm takımlara, hakemlere ve turnuva haberlerine yer veren basın kuruluşlarına ödüllerini Ramadan Cemil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Işın Ramadan Cemil, şirket üst düzey yöneticileri ve yetkilileri takdim etti.

Ayrıca, bu yıl dördüncüsü düzenlenen devlet daireleri arası futbol turnuvasına katkı koyan ve ilgi gösteren Ramadan Cemil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Işın Ramadan Cemil’e desteğinden ötürü İbrahim Özsoy tarafından teşekkür plaketi takdim edildi ve merhum Haran Ramadan Cemil saygı ile anıldı. Gecede ayrıca Yenidüzen Gazetesi’ne teşekkür plaketi takdim edildi. Yenidüzen adına plaketi spor yazarı Necmi Belge aldı.

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur