1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rusya’da galibiyetler sürüyor
Rusya’da galibiyetler sürüyor

Rusya’da galibiyetler sürüyor

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu sporcuları Rusya’da gerçekleştirilen Uluslararası Yusuf Yönlüer Anı Turnuvası’nda ikinci günde galibiyetler almaya devam ettiler

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’na bağlı sporcular Rusya’da yer alan Adler Tenis Akademisi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Yusuf Yönlüer Anı Turnuvası’nın ikinci gününde galibiyetler almaya devam etti. Turnuvada dün oynanan karşılaşmalar sonunda ülkemiz tenisçileri 6 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldılar.

Dün oynanan karşılaşmalarda Saadet Alara Aktuğlu, Nergis Lal Menemenci, Meril Sonakın, Yarkın Kuloğlu, Halil Gürsel ve Mustafa Zorba günü galibiyetle kapatan isimler oldular.
Turnuvada bugünden itibaren karışık çiftler kategorisinde maçlar oynanmaya başlayacak.

Elena Vesnina ile tanışacaklar
Sporcular bugün Adler Tenis Akademisi başantrenörü Tatiana Zinina’nın yetiştirdiği, Rusya’nın tenisteki önemli isimlerinden Elena Vesnina ile buluşup tanışma fırsatı yakalayacaklar. Antrenmanını akademinin bulunduğu Sochi’de sürdüren Vesnina’ya antrenmanlarda de üç yıl önce Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları için adaya gelen ve halen Rusya U16 takımında yer alan Alen Avidzba partner olarak eşlik ediyor. Dün oynanan karşılaşmalarda sporcularımızın aldığı sonuçlar şöyle:

Derin Akay – Nikita Blinov: 0-6 / 2-6
Derin Samioğlu – Ivanov: 1-6 / 1-6
Barkan Uzun – Gordeev: 0-6 / 0-6
Nergis Menemenci – Diana Petrova: 6-0 / 6-0
Meril Sonakın – Vlada Fokina: 6-0 / 6-0
Saadet Alara Aktuğlu – Evgenia Yastrebova: 6-1 / 6-0
Yarkın Kuloğlu – Ivan Solomakhin: 6-0 / 6-0
Mustafa Zorba – Mikhail Zharov: 6-0 / 6-0
Halil Gürsel – Nikita Sveshnikov: 4-6 / 6-0 / 6-2

Bu haber toplam 1518 defa okunmuştur