1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Remzi İngiltere yolcusu
Remzi İngiltere yolcusu

Remzi İngiltere yolcusu

K.Kaymaklı A2 takımının başarılı golcüsü Remzi Betmezoğlu Luton Town FC takımında denenecek

A+A-

Eren ŞİŞİK

Küçük Kaymaklı A2 takımında son yıllarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcu Remzi Betmezoğlu İngiltere 2. Lig ekiplerinden Luton Town takımına transfer oluyor. Başarılı golcünün son iki sezondur kendisini takip eden Luton Town yetkilileri tarafından beğenildiği ve Temmuz ayının ortasında İngiltere’ye davet edildiği öğrenildi. Remzi ile birlikte Doğan Türk Birliği’nin yetenekli futbolcusu Kenan Oshan’da İngiltere’nin yolunu tutacak.

Antrenör Kıbrıslı Türk
Luton Town’da altyapı sorumlusu olarak Kıbrıslı Türk antrenör Hakan Hayrettin görev yapıyor. Yaklaşık 1 yıldır bu takımda görev yapan Hakan Hayrettin’in özellikle Kıbrıs’taki genç oyuncular hakkında sürekli bilgi istediği ve başarılı olan oyuncuları takımına kazandırmayı hedeflediği öğrenildi.

Kenan da gidiyor
Hayrettin’in Küçük Kaymaklı A2 takımının golcüsü Remzi Betmezoğlu’nun yanı sıra Doğan Türk Birliği’nin genç yıldızı Kenan Oshan’ı da kampa davet ettiği ve bu oyuncuları takıma kazandıracağı öğrenildi.

Futbol hayatlarını İngiltere’de sürdürebilirler
Temmuz ayı ortasında İngiltere’ye gidecek olan Kenan ve Remzi’nin teknik heyet tarafından beğenilmeleri halinde takımda kalmaları ve futbol hayatlarını İngiltere’de sürdürmeleri bekleniyor. Kenan Oshan geride kalan sezonda Doğan Türk Birliği formasıyla 8 kez fileleri sarsarken, Remzi Betmezoğlu da Küçük Kaymaklı formasıyla A2 Süper Ligi’nde 59 gol kaydederek gol krallığında ikinci gelmişti.

Bu haber toplam 1825 defa okunmuştur