1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Plajın başarılı isimleri ödüllerini aldı
Plajın başarılı isimleri ödüllerini aldı

Plajın başarılı isimleri ödüllerini aldı

Yenidüzen Gazetesi adına plaketi Spor Şefi Burhan Gürkan’a Federasyon Başkanı Enver Kaya verdi.

A+A-

Plaj Voleybolu’nda ödüller dün akşam verildi. Merit Lefkoşa Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde 2014 KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) PRO 2014 kış ve yaz etaplarında başarılı olan sporcuların yanı sıra toplam 20 bin TL para ödüllü Genel Klasman ödülleri de başarılı olan sporculara takdim edildi. Gecede ayrıca Voleybol Federasyonu organizasyonlarının kamuoyuna aktarılmasında pay sahibi olan basın kuruluşlarına da teşekkür plaketleri verildi.

Basına teşekkür
Gecede Voleybol Federasyonu’nun organizasyonlarının kamuoyuna aktarılmasında basın yayın kuruluşlarına da teşekkür plaketleri takdim edildi. Yenidüzen Gazetesi adına plaketi Spor Şefi Burhan Gürkan’a Federasyon Başkanı Enver Kaya verdi. Gecede plaket alan basın kuruluşları şöyle: Yenidüzen Gazetesi, Havadis Gazetesi, Kıbrıs Gazetesi, Afrika, Star Kıbrıs, Kıbrıs Postası, Halkın Sesi, Diyalog, Haberal Kıbrıslı, Yeni Volkan, Detay, Vatan Gazetesi, Ortam, Arca Haber Ajansı, Genç TV, BRT, Kanal T, Sim TV, Kıbrıs TV

Ödüller
KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası kapsamına şampiyonanın etaplarında görev alan hakemlere katkı plaketleri verildi. Ayrıca Lefkoşa’da bu yıl ikincisi düzenlenen TVF PRO 2014 Zafer Kupası’nda top toplayıcı çocuk olarak görev yapan çocuklarara katkı belgesi verilirken, Sosyal Medya Fotoğraf Ödülü ile Hizmet ve Katkı Özel Ödülleri sahiplerini buldu. Ayrıca yurt dışı organizasyonlarda başarılı olan sporculara da başarı plaketleri takdim edildi. Ülkemizde düzenlenen Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda en iyi kadın ve erkek oyuncu, en sportmen kadın ve erkek oyuncu, kızlar ve erkekler genç yetenek ödülleri de sahiplerini buldu. Gece Genel Klasman’da toplamda 20 bin TL’lik para ödüllerini almaya hak kazanan sporculara ödüllerinin takdim edilmesi ile son buldu.

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur