1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Piro tamam, Forest sahada
Piro tamam, Forest sahada

Piro tamam, Forest sahada

Başkent’in köklü kulübü K.Kaymaklı dün 2014-2015 sezonu kapsamına çalışmalarına başladı.

A+A-

Necmi Belge

Başkent’in köklü kulübü K.Kaymaklı dün 2014-2015 sezonu kapsamına çalışmalarına başladı. Şht.Hüseyin Ruso Stadı’nın bakımda olması nedeniyle, Attila Topaloğlu Sahası’nda saat 18.00’de sahaya inen K.Kaymaklı ayrıca önemli bir transferi de bitirdi. Son üç sezondur Çetinkaya’da forma giyen ve sarı kırmızılı ekibin başarısında pay sahibi isimlerden olan Hasan Piro, serbest transfer hakkını Yeşil siyahlı kulüpten yana kullandı. Henüz resmi imzayı atmadığı için sezon açılışına katılmayan Piro, bugün veya yarın imzayı atacak ve takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Başman “Şampiyonluk hedefini korurken, genç bir takım yarattık”  
Sezon açılışında da bir konuşma yapan Başkan Ali Başman, şampiyonluk hedefini korurken, genç bir takım yarattıklarını söyledi. Başman özellikle, koşan mücadele eden bir takım hedeflediklerini, bu bağlamda başka takımlarda kiralık olarak oynayan genç futbolcuları da takıma kattıklarını dile getirirken, yabancı transferinde titiz olacaklarını sözlerine ekledi.

Canova “İsimde değil, sahada yıldız olan futbolcular istiyoruz”
Başman’dan sonra söz alan Teknik Direktör Fırat Canova, isimleri yıldız olan değil, sahada mücadele ederek, yıldızlaşan futbolculardan  oluşan bir takım kurduklarını dile getirirken, bunun semeresini sahada alacaklarını sözlerine ekledi.

Özler “K.Kaymaklı özüne döndü”
Bu arada, K.Kaymaklı Asbaşkanı Mehmet Özler YeniDüzen’e yaptığı açıklamada,  K.Kaymaklı’nın bu sezon altyapıdan gelen ve kiralık olarak başka kulüplerde oynayan futbolcuları geri alarak, öze döndüğünü söyledi.
Koşan mücadele eden, pres yapan, takım ruhunu taşıyabilen, K.Kaymaklı ruhunu sahaya yansıtabilen bir takım yaratmak istediklerini dile getiren Özler, hedeflerinin kesinlikle şampiyonluk olduğunu belirtirken, eksik gördükleri mevkilere transfer yapabileceklerini söyledi.

Piro Kaymaklı’da
Bugün itibarı ile Hasan Piro ile anlaştıklarını açıklayan Özler, önümüzdeki günlerde Piro’ya imza attıracaklarını, yabancı transferde ise isim vermemekle birilikte kaliteli isimleri transfer edeceklerini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından sezonun ilk çalışması antrenör Mahmut Yaman nezaretinde yapıldı.

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışçı

Bu haber toplam 1344 defa okunmuştur