1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özyay’a sponsor desteği
Özyay’a sponsor desteği

Özyay’a sponsor desteği

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 6. Ayağı’nda yarışmak için özel davet alan, milli motokroscu Yunus Özyay’a, ‘Tanısay Petrol’ direktörü Gürsel Tanısay’dan sponsorluk desteği geldi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 6. Ayağı, İstanbul - Sarıyer’de (Kilyos) yarış severlerle buluşuyor. Sarıyer semtinin Kilyos Demirciköy’ünde bulunan Daliabeach’te gerçekleşecek olan Motokros yarışlarına ülkemizden Milli sürücü Yunus Özyay ile veteran sürücü olan Murat Adıgüzel de katılıyor.
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun organize ettiği Süpermotor yarışlarında FMB katagorisinde Türkiye ikincisi olan Yunus Özyay, Kilyos’taki bu yarışa katılması için Türkiye Motosiklet Federasyonu’ndan özel davet aldı.

Özyay’a, Tanısay Petrol destek verdi
Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından organize edilen, Türkiye Motokros Şampiyonasının 6. Ayak yarışına özel davet alan milli sürücü Yunus Özyay’a Girne’de şubesi bulunan Tanısay Petrol direktörü Gürsel Tanısay’dan tam destek geldi.
Bu akşam adadan ayrılacak olan Milli sürücü Yunus Özyay, Gürsel Tanısay’ın yaptığı katkılara müteşekkir olduğunu vurgularken, daha önce Süpermotor’da gösterdiği başarıyı motokrosta da göstereceğini belirtti.
6-7 Eylül tarihlerinde koşulacak olan şampiyonasında Türkiye'nin en hızlı pilotları, en hızlı gençleri ve minik yarışçıları yanı sıra Yunus Özyay Yunus MX3 kategorisinde yarışırken, Murat Adıgüzel de vetaranlar kategorisinde yarışacak.
On iki kategoride yapılacak yarışlar, 6 Eylül Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla start alacak. 7 Eylül Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine kupa için sıralanacaklar.

Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur