1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özel etap 26 Eylül’de
Özel etap 26 Eylül’de

Özel etap 26 Eylül’de

Geçtiğimiz yıl Lefkoşa’nın iki tarafını kapsayan ‘Seyirci Özel Etabı’ ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Kıbrıs Ralli bu yıl 25-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Seyirci Özel Etabı 26 Eylül Cumartesi saat 17.15’te koşulacak, araçlar Gün

A+A-

Kıbrıs Rallisi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Lefkoşa’nın iki kesimini birleştirecek. Kıbrıs Otomobil Derneği Başkanı Antonis Michaelides yaptığı açıklamada 25 – 27 Eylül tarihleri arasındaki rallinin Seyirci Özel Etabı’nın Güney Lefkoşa’dan Kuzey’e geçeceğini ve 26 Eylül Cumartesi akşam üzeri yapılacağını belirtti.

İki organizasyon bir çatıda
Kıbrıs Otomobil Derneği Başkanı Antonis Michaelides Kıbrıs Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada rallinin toplamda 664.18 kilometreyi kapsayacağını ve 16 etapla birlikte Lefkoşa’nın iki kesimini kapsayan Seyirci Özel Etabı’nı içerdiğini söyledi.
Uluslararası Otomobil Federasyonu’nun (FIA) iki organizasyonunu bir çatıda topladığı için Kıbrıs Rallisi’nin bu alanda tek olduğunu belirten Michaelides, organizasyonun Avrupa Ralli Şampiyonası’nın 8’inci, Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın 5’inci etabına da ev sahipliği yapacağını söyledi.

Bu yıl Cumartesi yapılacak
Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve bu yıl ufak değişikliklerle yapılması planlanan Seyirci özel Etabı’nın Lefkoşa’nın iki kesimini kapsayacağını söyleyen Michaelides, etabın geçtiğimiz yıl Cuma günü yapıldığını, bu yıl vatandaşların etkilenmemesi için Cumartesi saat 17.15’te yapılacağını belirtti. Araçların Lefkoşa’nın Güney’inden Kuzey’ine geçeceğini belirten Michaelides etabın 18.21’de sona ermesinin planladığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1271 defa okunmuştur