1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de kriz büyüyor
MTG’de kriz büyüyor

MTG’de kriz büyüyor

Mağusa Türk Gücü’nde teknik adam sorunu Kırata Kasapoğlu ile çözülmesine karşın, futbolcularla olan anlaşmazlık hala sürüyor. Sarı-yeşillilerde geçtiğimiz gün yapılan toplantıya sadece 5 oyuncunun katılması krizin daha da büyüdüğünü gösteriyor

A+A-

Kaya EMİROĞLU

Mağusa Türk Gücü’nde teknik adamın göreve gelmesine karşın, futbolcularla ilgili sorunlar devam ediyor. Önceki gün toplantıya çağrılan A takım futbolcularından beşi hariç kimsenin gitmemesi, krizin daha da büyüdüğünü gösterdi.
Yönetimle bir süre önce görüşen ancak anlaşamayan futbolcular, yönetimin kendileriyle geçen sezondan kalma mevcut kararın değişmemesini gerekçe göstererek kendilerine yapılan çağrıya rağmen ve teknik direktör Kırata Kasapoğlu’nun da katıldığı toplantıya gitmedi.
Başkan Altunay Fahri’nin yer almadığı toplantıya, geçen sezon kiralık olan dört futbolcunun yanı sıra takım kaptanlarından Reşat katıldı. Bu arada A2 takımında da sıkıntılar olduğu öğrenilirken, altyapıdaki problemlerin de henüz giderilmediği öğrenildi.

Takımdan ayrılmalar gündemde
Öte yandan geçen sezonki kadrodan kopmalar da yaşanıyor. Kadir Hakel’in serbest transfer hakkını kullanarak ayrılmayı düşünmesi ve Bağcıl’la görüşmeler yapması sonrası başarılı ve deneyimli isim Nurettin Gecekuşu’nun Gençler Birliği’ne transferi gündeme geldi.
Takımın bir başka başarılı oyuncusu Sami Ergazi’nin de ismi önce Serdarlı’yla, şimdi de Gençler Birliği’yle anılıyor.

Bu haber toplam 1347 defa okunmuştur