1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MSA Arter’i ziyaret etti
MSA Arter’i ziyaret etti

MSA Arter’i ziyaret etti

Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan ve bazı yöneticiler ile Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Arter’e akademiye vermiş olduğu desteklerden ve katkılarından dolayı teşekkür edildi ve plaket takdi

A+A-

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bölgesindeki sivil toplum örgütleri ile işbirliğinde ve görüş alışverişi yaparak görev sürdürdüğünü, sporun içinde olan kişilerden oluşan Mağusa Spor Akademisi Derneği’nin ülke sporuna, sosyal yaşama ve gençlerin yetişmesi anlamında çok büyük faydası olacağını söyledi. Belediye Başkanı Arter, gençliğin daha iyi şartlarda spor yapması için sportif faaliyet sürdüren kulüplere imkanlar dahilinde destek vermeyi ve iyi ilişkiler sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Ogan: “Tek özel spor amaçlı akademiyiz”
Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan, geçtiğimiz günlerde yeni yönetim kurulunu belirlediklerini ifade ederek, sadece futbol değil bilardo, darts, masa tenisi, tenis gibi diğer spor branşlarından oluşan bireysel branşlarda da faaliyet göstermek istediklerini belirtti. Kuzey Kıbrıs’ta tek özel spor amaçlı akademi olduklarının altını çizen Ahmet Ogan, katılımcılığı ön planda tutarak, sosyal içerikli bir dernek olmak için faaliyetlerini geliştirmek için çalışacaklarına vurgu yaptı. Yaz aylarında faaliyetlerin yoğun olduğu bugünlerde zaman ayırarak dernek yönetimini kabul eden Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Ogan, verdiği destek ve katkılar için derneği adına teşekkür etti.

Fotoğraf: Süleyman Rebge

Bu haber toplam 1109 defa okunmuştur