1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Minik Eller Voleybol Şenliği” düzenleniyor
“Minik Eller Voleybol Şenliği” düzenleniyor

“Minik Eller Voleybol Şenliği” düzenleniyor

Yaklaşık 90 kişilik minik voleybolcu grubu, minikler şöleninde bir araya gelecek

A+A-

Minik Eller Voleybol Şenliği, Cumartesi günü Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kulüplerin alt yapısında voleybola yeni gençler kazandırmak amacı ile  faaliyet gösteren  başarılı antrenörler Serpil Kayalp, Erdinç Serdahoğluları ve Kemal Moral’ın öğrencilerinden oluşan yaklaşık 90 kişilik minik voleybolcu grubu, minikler şöleninde bir araya gelecek. Voleybol Federasyonu’na yapılan müracat sonrasında organizasyon için hazırlıklar başladı.

Cumartesi gerçekleştirilecek
“Minik Eller Voleybol Şenliği” adı altında 6 Eylül Cumartesi günü Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda saat 09.00’da başlayacak olan şölen saat 12.00’de tamamlanacak. Minik Eller Voleybol Şöleni’nde minik sporcular öğrenme ve gelişme becerilerini sergileycekler.  Programın sonunda bir gösteri maçı oynanacak. Organizasyona Artı Dershanesi sponsor olarak katkı koyarken Voleybol Federasyonu da organizasyona destek verdi.
Minik Eller Voleybol Şöleni sonrasında düzenlenecek kokteyl ve törenle katılımcı minik sporculara Voleybol Federasyonu tarafından katılım belgesi takdim edilecek.

Kaya: “Altyapı için yararlı bir organizasyon”
Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya organizasyon hakkında “Voleybolumuzun geleceği olan alt yapı için son derece yararlı bir organizasyon olacak” açıklamasında bulundu. “Serpil Kayalp ,Erdinç Serdahoğluları ve Kemal Moral hocalarımı, çalışmalarını sergileyecek bir etkinlik olan, bu güzel düşüncelerinden dolayı kutlarım” diyen Kaya “Voleybol Federasyonu olarak her zaman voleybolun gelişmesine katkı koyacak bu tarz etkinliklerin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur