1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Londra tamam, sıra CONIFA’da
Londra tamam, sıra CONIFA’da

Londra tamam, sıra CONIFA’da

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu karması ile oynadığı hazırlık maçını farklı kazanan Kuzey Kıbrıs Milli Takımı, 4-11 Haziran tarihlerinde ülkemizde gerçekleştirilecek CONIFA Euro 2017 hazırlıklarına ülkemizde devam edecek

A+A-

Attila Topaloğlu (KTSYD / Londra)

Her yıl bir ülkede yapılan CONIFA Euro 2017, bu yıl 4-11 Haziran tarihlerinde ülkemizde gerçekleştirilecek. KKTC A Milli Futbol Takımı, turnuvaya hazırlanma adına ülkemizde yaptığı antrenmanlar ve oynadığı hazırlık maçından sonra hazırlıkların 1. ayağını tamamladı. Ardında yine her yıl Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) ile bir dostluk maçı yapan KKTC Millileri bu kez rakibi ile Londra’da dostluk maçında buluştu.

Önceki gün The River Sports Fitnes Stadı’nda çıktıkları mücadelede Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nu 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kupanın sahibi olan Milliler’in oynadığı futbol göze hoş gelirken, Halil Turan ve İbrahim Çıdamlı’nın serbest vuruştan kaydettiği gol izlemeye değerdi.

Milliler 5 günlük kamp süresince disiplini elden bırakmazken oyuncular takım olarak CONIFA Euro 2017 öncesi turnuvaya motive olma şansı yakaladı. Milliler pazar günkü maçın hemen ardından Londra’da bir restorantta galibiyetin tadını çıkarırken dünü boş geçirdi. Kafile bugün adaya dönecek.

Yemekte buluştular

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) ile KKTC A Milli Futbol Takımı arasında Pazar günü oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından iki federasyon yetkilileri ve KKTC A Milli Takımı düzenlenen gecede bir araya geldi.

Düzenlenen gecede iki federasyon yetkilileri birbirlerini onurlandırarak plaket takdiminde bulundular. Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu, KKTC A Milli Takımı Teknik Direktörü Fırat Canova, Milli Takım Koordinatörü Mehmet Avcı ve KTFF Genel Sekreteri Enver Baturalp’a plaket takdim etti. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ise Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu başkanı ve yönetimine kendilerine gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı Hasan Sertoğlu adına LTTFF Başkanı Kemal Soyer’e plaket takdiminde bulundu.

Bu haber toplam 1865 defa okunmuştur