1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Güle oynaya şampiyon
 Güle oynaya şampiyon

Güle oynaya şampiyon

4.Rauf Raif Denktaş Kupası’nda Erkeklerde Çamlık, Kadınlarda da YDÜ şampiyon oldu

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

4.Rauf Raif Denktaş Kupası dün akşam oynanan karşılaşmalarla sahiplerini buldu. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda Erkeklerde Çamlık Spor, Kadınlarda ise Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni (DAÜ) mağlup ederek kupayı müzesine götürmeye hak kazandı.

Çamlık rahat kazandı
Bu sezon 4.kez düzenlenen turnuvada ilk karşılaşma erkeklerde oynandı. Güçlü kadrosuyla ligde de şampiyonluk adaylarından olan Çamlık Spor, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni çok rahat bir oyunla mağlup etmeyi başardı ve rakibini 3-0’la geçti. Karşılaşma boyunca oyundaki üstünlüğünü rakibine  hissettiren Çamlık takımı tecrübeli kadrosuyla kupaya uzanmasını bildi.

YDÜ’ye yan bakılmıyor
Kupanın ikinci karşılaşması ise Kadınlar finalinde yaşandı. Tecrübeli ve güçlü kadrosuyla bu sezon ligi domine eden Yakın Doğu Üniversitesi takımı, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 3-0 mağlup ederek kupa koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Maçın ilk setinde rakibiyle başa baş mücadele etse de ilerleyen bölümde çok fazla direnemeyen DAÜ karşılaşmadan mağlup ayrılan taraf oldu.

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur