1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli sezonu resmen açtı
Gönyeli sezonu resmen açtı

Gönyeli sezonu resmen açtı

İki sezon aradan sonra, yeniden K-Pet Süper Lig’e dönen Gönyeli dün resmi açılışını kendi sahası, Gönyeli Stadı’nda yaptı.

A+A-

Necmi Belge
İki sezon aradan sonra, yeniden K-Pet Süper Lig’e dönen Gönyeli dün resmi açılışını kendi sahası, Gönyeli Stadı’nda yaptı.Gönyeli Şehitler Anıtı’na çelenk konulmasının ardından Gönyeli Stadı’nda 30 futbolcu  Gönyeli ile sezonu açtı.
Sezon açılışında konuşan başkan Mustafa Palaz, Gönyeli’nin olması gereken yere döndüğünü ve hedeflerinin K-Pet Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu söyledi. Altyapıdan da gelen futbolcular ile deneyimli futbolculardan oluşan geniş bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Başkan Palaz, yönetim olarak bu takıma sahip çıktıklarını ve Gönyeli camiasının da sahip çıkmasını dilediğini sözlerine ekledi.

Piro: “Hedef Play-out dışı”
Başkan Palaz’dan sonra söz alan Teknik Direktör Mustafa Piro, Gönyeli’nin hedefinin play-out dışında olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz sezonki şampiyon kadroyu bir futbolcu dışında koruduklarını, yapılacak bir-iki takviye ile istedikleri hedefe ulaşbileceklerini söyledi.
Yabancı futbolcu arayışına devam eden Gönyeli, Mufundo isimli 30 yaşında  Güney Afrikalı orta saha futbolcusunu da denemeye aldığı görüldü. Bu konunda, YeniDüzen’e konuşan Teknik Direktör Mustafa Piro, Mufundo’yu tutacaklarını ancak, ikinci yabancı konusunda da arayışlarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
Teknik Direktör Mustafa Piro’nun konuşmasından sonra, Gönyeli sezonun ilk antremanını yardımcı antrenör Mustafa Öksüzoğlu nezaretinde yaptı.

Bu haber toplam 1345 defa okunmuştur