1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Futbolun dışa açılımını destekliyoruz”
“Futbolun dışa açılımını destekliyoruz”

“Futbolun dışa açılımını destekliyoruz”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ziyaret etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ziyaret etti. Ziyarette KTFF’nin dışa açılım çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.
CTP-BG olarak KTFF’nin dışa açılım çalışmalarına her zaman güçlü bir destek verildiğini hatırlatan Fellahoğlu, KTFF’nin Lefkoşa Türk Belediyesi, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası gibi Kıbrıs Türk halkının varlığını tescil eden kurumlardan biri olduğuna işaret etti.
“KTFF büyük önem taşımaktadır” diyen Fellahoğlu “Toplumsal alanda olduğu gibi sosyal alanda da önemli bir kurumdur. Çünkü ülke gençliğine hizmet vermektedir. Ülke futbolunun önünü açmak için başlattığı dışa açılım çalışmalarını destekliyoruz. LTB olarak, bu konuda gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi ve KTFF Başkan ve Yönetim Kurulu’na başarılar diledi.

Sertoğlu: “Seçimden sonra bir araya gelmeyi umuyorum”
Başkanların öncesine birbirlerine dergi verdikleri ve neşeli geçen toplantıda, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile bir önceki seçimde yarıştıklarını da hatırlatan Fellahoğlu, “Lefkoşa halkını sağduyusuna güveniyorum. Onlar nelerin yapılıp, yapılmadığını çok iyi biliyorlar. Son sözü Lefkoşalılar söyleyecektir” diyerek bir yıl içerisinde nereden nereye gelindiğini görüldüğünü vurguladı. KTFF olarak tüm siyasi partilere eşit seviyede olduklarını, yönetim kurulunda her partiye mensup arkadaşlarının olduğunu belirten KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ise, “Seçimden sonra da bir araya gelmemizi umuyorum” şeklinde konuştu. Sertoğlu, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ve ekibine başarı dileğinde bulundu.

Bu haber toplam 1326 defa okunmuştur