1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dumlupınar Devecioğlu’na emanet
 Dumlupınar Devecioğlu’na emanet

Dumlupınar Devecioğlu’na emanet

Birinci Lig ekibi Dumlupınar teknik direktörlüğe ligin genç antrenörü Sedat Devecioğlu’nu getirdi

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

Birinci Lig ekiplerinden Dumlupınar genç teknik adam Sedat Devecioğlu ile anlaşmaya vardı. Adı bir süredir Süper Lig ekibi Yeniboğaziçi’yle anılan Sedat Devecioğlu, uzun süren görüşmelerin ardından tercihini bu sezon Birinci Lig’de iddialı bir kadro kurmak isteyen Dumlupınar’dan yana kullandı.
Dün Dumlupınar Başkanı Güneş Güneşoğlu ile bir araya gelen başarılı teknik adam anlaşmaya vararak resmen sarı kırmızılıların hocası oldu. Söz konusu transferle ilgili olarak YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Devecioğlu, Dumlupınar’ın teklifinin kendisi açısından çok cazip olduğunu ve kurumsal bir kulüp kimliği taşımasından dolayı tercihini sarı kırmızılılardan yana kullandığını söyledi.

“En büyük etken akademi”
Genç teknik adam kendisinin Dumlupınar’a imza atmasındaki en önemli etkenin, Dumlupınar’ın Altyapı Akademisi olduğunu vurgulayarak, “Ben akademilere önem veren bir antrenörüm. Altyapılara çok fazla önem veriyorum. Böyle bir akademinin olması ve büyük bir oyuncu havuzunun olması beni buraya çekti” dedi. Hedefleri olan ve başa oynayan bir ekipte antrenörlük yapmak istediğini kaydeden başarılı çalıştırıcı, böyle güzel bir oluşumun içerisinde yer almaktan büyük keyif duyacağını aktardı.

Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur